Header Ads

Πέθανε η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα

Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια κι είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μετά από σκληρή μάχη δύο ετών, η γνωστή ηθοποιός Κέλι Πρέστον, σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, πέθανε σε ηλικία 57 ετών, από καρκίνο του στήθους.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram ο Τραβόλτα. 

″Με πολύ βαρειά καρδιά σας ανακοινώνω ότι η όμορφη γυναίκα μου έχασε την διετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του στήθους. Εδωσε έναν γενναίο αγώνα, με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων και τόσων...”

 

 

Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2006, ο γιός τους, Τζχζετ, πέθανε σε ηλικία 16 ετών, κατά την διάρκεια κρίσης επιληψίας ενώ η οικογένεια έκανε διακοπές στις Μπαχάμες. Εχουν άλλα δύο παιδιά, την Ελα Μπλε και τον Μπέντζαμιν.

Στην ανάρτησή του διάσημος ηθοποιός ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό που φρόντιζε στην σύζυγό του, όπως και όλους τους φίλους και τους συγγενείς οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της.

″Θα αφιερώσω τον χρόνο μου για να μείνω κοντά στα παιδιά μας, που έχασαν τη μητέρα τους. Γι αυτό συγχωρέστε με αν δεν ακούσετε από μένα για καιρό. Να ξέρετε, όμως, ότι νιώθω την αγάπη σας και θα συνεχίσω να τη νιώθω για τις επόμενες βδομάδες και μήνες...”

Η Κέλι Πρέστον είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι “Twins”, “From Dusk Till Dawn”, “Jerry Maguire” και “The Cat in the Hat”.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.