Header Ads

Ποιους δρόμους ασφαλτοστρώνει ο δήμος Αθηναίων

Δήμος Αθηναίων - Ασφαλτοστρώσεις

  Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων του δήμου Αθηναίων. Ο λόγος για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου, το προηγούμενο διάστημα, να ολοκληρωθεί μια σειρά από παρεμβάσεις σε δεκάδες δρόμους της πόλης. Ο δήμος ήδη προχωρά σε νέες ασφαλτοστρώσεις, τόσο σε κεντρικές οδούς όσο και σε άλλες μικρότερες και με χαμηλότερο κυκλοφοριακό φορτίο, με στόχο ένα πιο σύγχρονο και φιλικό για κατοίκους και επισκέπτες οδικό δίκτυο.

Ποιοι δρόμοι ασφαλτοστρώθηκαν από τον Μάιο μέχρι σήμερα και ποιοι έπονται να ασφαλτοστρωθούν:

Ασφαλτοστρώσεις Μαΐου - Ιουνίου 2020

Ερμού, Πλ. Αγ. Ασωμάτων, Σαρρή, Ναυάρχου Νικοδήμου, Σκούφου, Μπενιζέλου Παλαιολόγου, Επίκουρου, Τιμόθεου, Ιφικράτους, Χρεμωνίδου, Φρύνης, Πατριάρχου Ιερεμίου, Γρ. Ξενοπούλου (από Λ. Μεσογείων έως Στρ. Μακρυγιάννη).

Ασφαλτόστρώσεις Ιουλίου - Αυγούστου 2020

Μελετίου Βασιλείου, Γαβριήλ Αναστασίου, Αντισθένους, Σταυροπούλου, Μοσχοπούλου, Μοσχονησίων, Γιαννιτσών, Αχ. Κύρου, Αρκαδίας, Νωκαρίδος, Κρησίλα, Καραγεώργη Σερβίας, Κριεζώτου, Νεοφύτου Δούκα. 

Δήμος Αθηναίων - Ασφαλτοστρώσεις

Συγκεκριμένα:

΄Οπως επίσης ανακοινώνει ο δήμος, η αρμόδια διεύθυνση Οδοποιίας, Αποχέτευσης και Κοινοχρήστων χώρων προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε νέες εργασίες, σε 17 δρόμους της πρωτεύουσας ενώ άλλοι 14 προστίθενται έως τις αρχές του Αυγούστου.

«Στις γειτονιές της Αθήνας είναι σε εξέλιξη ένας μαραθώνιος έργων υποδομής. Είναι έργα με τα οποία επιχειρούμε να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης. Με καθαριότητα, καθημερινή φροντίδα του πρασίνου, περιποίηση του δημόσιου χώρου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οδοποιία και τα πεζοδρόμιά μας. Στις γειτονιές κερδίζει το στοίχημά της η Αθήνα» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.