Header Ads

ΗΠΑ: Γυναίκα δέχτηκε πυρά ενώ προσπαθούσε να αφαιρέσει ναζιστική σημαία από μια αυλή

φωτογραφία αρχείου

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ δέχθηκε πυρά από πυροβόλο όπλο στην προσπάθειά της να αφαιρέσει μια ναζιστική σημαία από την αυλή ενός σπιτιού στην Οκλαχόμα.

Η 26χρονη κατέβασε μία από τις δύο σημαίες που κυμάτιζαν στην αυλή του σπιτιού του 44 ετών Αλεξάντερ Φίστερ, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, την πυροβόλησε στην πλάτη με ένα ημιαυτόματο όπλο, καθώς εκείνη απομακρυνόταν από το σπίτι του.

Το θύμα πρόκειται να αναρρώσει από τα τραύματά της, ενώ ο δράστης κρατείται από τις Αρχές. Όπως ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Γκάρφιλντ, η γυναίκα εντοπίστηκε σε ένα χαντάκι με τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Ο γείτονας του άνδρα που φέρεται να εξαπέλυσε τα πυρά, αναφέρει πως οι σημαίες κυμάτιζαν στο σπίτι για περίπου έναν χρόνο, ενώ είχαν κλαπεί και ορισμένες φορές στο παρελθόν.

Παράλληλα, σχολιάζει πως ο δράστης φέρεται να ντυνόταν συχνά με μαύρη στολή και ναζιστικό περιβραχιόνιο, φέρνοντας στο νου τις στολές που φορούσαν οι αξιωματικοί των SS.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλους γείτονες του, δεν προσπαθούσε να επιβάλλει τις ιδέες του στους γύρω, ενώ κράταγε τα πιστεύω του για τον ίδιο.

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου.

(Με πληροφορίες από BBC)

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.