Header Ads

O Μπόρις Τζόνσον έκανε κάμψεις για να δείξει ότι είναι καλά στην υγεία του

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες που κατάλαβε με τον χειρότερο τρόπο ότι η νέα πανδημία δεν είναι παιχνίδι. Χρειάστηκε να διακομιστεί στην εντατική. Τώρα, όμως, δείχνει καλύτερα από ποτέ και δεσμεύεται εκατοομύρια για την ευημερία της Βρετανίας. 

Βρετανός πρωθυπουργός δεν δίστασε να πέσει στο πάτωμα του γραφείου του για να κάνει push-ups, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Mail on Sunday, για να αποδείξει ότι είναι υγιής. Φωτογραφία που- βέβαια- μπήκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. 

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα καλύτερα», δήλωσε ο Τζόνσον, ενώ ανέφερε ότι έχει αρχίσει ξανά να πηγαίνει για τζόκινγκ νωρίς το πρωί. 

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, ο Μπόρις Τζόνσον τόνισε ότι η χώρα δεν πρόκειται να επιστρέψει στη λιτότητα της προηγούμενης δεκαετίας και μίλησε για δαπάνες δισεκατομμυρίων δολαρίων. «Αν ο κορωνοϊός ήταν η μια αστραπή, πρόκειται να έχουμε μια βροντή οικονομικών συνεπειών. Θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.  

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα χτιστούν νέα σπίτια, σχολεία και νοσοκομεία, θα ολοκληρωθούν υποδομές και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους που απασχολούνταν σε «παλιές δουλειές» οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.