Header Ads

Θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Λέσβου

Θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Λέσβου

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών, για χρονικό διάστημα (2) δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του υποέργου στην ΕΦΑ Λέσβου.

Οι προσλήψεις αφορούν τις εξής ειδικότητες: ΠΕ Αρχαιολόγος (με εξειδίκευση στην Βυζαντινή Αρχαιολογία) 1 άτομο, ΠΕ Πολιτικός – Μηχανικός (με εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές) 1 άτομο, ΠΕ Αρχιτέκτονας – Μηχανικός, (με εξειδίκευση στην αποκατάσταση μνημείων) 1 άτομο, ΠΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός 1 άτομο, ΤΕ Λογιστής (με εξειδίκευση στην διοικητική και οικονομική διαχείριση έργων χρηματοδ. από προγράμ. της Ε.Ε. ή από άλλους πόρους) 1 άτομο, ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθου) 1 άτομο, ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (με εξειδίκευση στη συντήρηση κεραμικών)1 άτομο, ΥΕ Εξειδικευμένοι εργάτες (με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές εργασίες) 3 άτομα.

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά: α) Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε 12 περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση. β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι) «Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών» [Με ατομική ευθύνη του υποψηφίου και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρ. 22 του Ν. 1599/1986, δηλαδή: «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Επίσης εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών»,] δηλώνουν ότι:

1. Όλα τα στοιχεία της αίτησης είναι ακριβή και αληθή και κατέχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για την προκηρυσσόμενη θέση, όπως αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση και αναγράφονται στην υποβαλλόμενη αίτηση. Σε περίπτωση ανακρίβειας να γνωρίζει ότι θα έχει τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν. 1599/1986.

2. Έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής καθότι δεν έχει (με την επιφύλαξη της επόμενης παραγράφου) κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να επιλεγεί όποιος: α) έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση. 3. Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύματος της παραπάνω παραγράφου και προκειμένου για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρούνται από το κώλυμα όσοι έχουν εκτίσει την ποινή ή έχουν αρθεί τα μέτρα ασφαλείας που του έχουν επιβληθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρους (άρθρ. 4 παρ. 6 Ν. 2207/1994). δ) Για την απόδειξη της εξειδικευμένης εμπειρίας απαιτείται η προσκόμιση: Για τους μισθωτούς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα:  Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, χωριστή από την αίτηση, κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνονται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. 

Οι μισθωτοί του δημοσίου μπορούν, εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει το είδος, η χρονική διάρκεια, η ειδικότητα πρόσληψης, το αντικείμενο απασχόλησης και ο αριθμός των ημερομισθίων.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα πρέπει να προσκομίσουν και βεβαίωση του εργοδότη από την οποία να προκύπτει η ειδικότητα πρόσληψης, η χρονική διάρκεια και το αντικείμενο της απασχόλησης. Σε περίπτωση που ο εργοδότης δεν υφίσταται πλέον πρέπει να προσκομισθεί οποιοδήποτε παραστατικό (π.χ. σύμβαση, αναγγελία πρόσληψης) από το οποίο να προκύπτει η ειδικότητα πρόσληψης, η χρονική διάρκεια και το αντικείμενο της απασχόλησης.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα δύνανται να προσκομίσουν, αντί της βεβαίωσης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Λογαριασμό Ασφαλισμένου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που να έχει εκδοθεί αρμοδίως ή παλαιότερα εκ δοθείσες καρτέλες ενσήμων του ΙΚΑ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.