Header Ads

Tο πρώτο Virtual Charter Show παγκοσμίως

Μπορεί να έχουν ακυρωθεί όλες οι εκθέσεις για μέχρι το φθινόπωρο, τουλάχιστον, και να έχουν μεταφερθεί για του χρόνου, περίπου τις ίδιες ημερομηνίες, εντούτοις η ψηφιακή εποχή είναι εδώ για να δώσει ευκαιρίες.

Το MediterraneanYachtShow, που έχει γίνει θεσμός στην παγκόσμια κοινότητα του yachting, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί, αλλά μεταφέρεται για 22 - 25 Απριλίου 2021 στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Πάντως, τον Σεπτέμβριο του 2020, η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς, που προσελκύει εκατοντάδες επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο, θα λειτουργήσει σε virtual εκδοχή.

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, με τη συμμετοχή πλήθους yachtingagencies που παρουσιάζουν την αφρόκρεμα των σκαφών, τα οποία διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες B2B εκθέσεις του είδους της και η μεγαλύτερη διεθνώς ως chartershow.

Τώρα, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.mediterraneanyachtshow.gr, το λιμάνι του Ναυπλίου θα “ζωντανέψει” στις οθόνες με έναν εντυπωσιακό στόλο από δεκάδες motoryachts, sailingyachts και motorsailers να παίρνουν τη θέση τους, έτοιμα να δεχθούν την ψηφιακή επίσκεψη εκατοντάδων brokers από όλο τον κόσμο.

Ο επισκέπτης θα μπορεί να ξεναγηθεί ψηφιακά στα συμμετέχοντα σκάφη, να ενημερωθεί για το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων τους και των επιλογών που παρέχουν, καθώς και να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους CentralAgents για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη ναύλωση.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.