Header Ads

«Dark»: O τρίτος και τελευταίος κύκλος (επιτέλους) στο Netflix

«Το τέλος είναι η αρχή και η αρχή είναι το τέλος... [...] Όλα στη ζωή συμβαίνουν σε κύκλους. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι ο τελευταίος κύκλος».

Το εξαιρετικό «Dark», η πρώτη γερμανική σειρά του Netflix (2017), που απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, έρχεται στην πλατφόρμα στις 27 Ιουνίου με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο

Η ημερομηνία κυκλοφορίας που αναφέρεται στο νέο και εντελώς αινιγματικό τρέιλερ, δεν είναι τυχαία -όπως άλλωστε και στους δύο προηγούμενους κύκλους- καθώς αντιστοιχεί στην αρχή του «τελευταίου κύκλου» και αναφέρεται στην ιστορία ως ημέρα της αποκάλυψης. 

Το «Dark», ένα σύνθετο παζλ, σκοτεινό όσο και ο τίτλος του, στο οποίο εμπλέκεται η φυσική και η έννοια του χρόνου (ο διαχωρισμός σε παρελθόν, παρόν και μέλλον), αλλά και η μεταφυσική, διαδραματίζεται στη βιομηχανική πόλη του Βίντεν, όπου το πυρηνικό εργοστάσιο που έδινε δουλειά στο μεγαλύτερο μέρος του ντόπιου πληθυσμού ετοιμάζεται ξαφνικά να κλείσει. Την ιστορία πυροδοτεί η εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού. Η αναζήτηση του θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά, πρόσωπα και γεγονότα που συνδέονται με παράδοξο τρόπο, ενώ θα σημάνει και την έναρξη ενός κύκλου ταξιδιών στον χρόνο, καθώς οι ήρωες ταξιδεύουν μπρος - πίσω σε μία περίοδο 33 ετών. 

Η συν-δημιουργός της σειράς Jantje Friese δήλωσε ότι στα επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα δοθούν στοιχεία που θα εξηγούν γεγονότα που συνέβησαν στον πρώτο και δεύτερο κύκλο. 

Με πληροφορίες από τη γαλλική έκδοση της HuffPost 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.