Header Ads

Προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα: Θέσεις εργασίας σε Παπαδοπούλου, ΟΠΑΠ και άλλες εταιρίες

Photo: pexels

Προσλήψεις σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα βρίσκονται σε εξέλιξη. Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε ολες τις θέσεις εργασίας που τρέχουν για αποστολή βιογραφικού.

Θέσεις εργασίας στην Παπαδόπουλος ΑΕ

Με 4 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής και διανομής μπισκότων, αρτοσκευασμάτων και συσκευασμένου ψωμιού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Οινόφυτα και Βόλο, καθώς και μια Κεντρική Αποθήκη Ετοίμων Προϊόντων στην περιοχή του Ασπροπύργου, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. απασχολεί περίπου 1200 εργαζόμενους. Θεωρούμε τους ανθρώπους μας τον ουσιαστικότερο παράγοντα για την διασφάλιση και επίτευξη των στρατηγικών στόχων και της επιχειρηματικής μας ιδέας.

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας

Προσλήψεις σε καταστήματα ΟΠΑΠ

​​​​​​​Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ο ΟΠΑΠ αποτελεί εργοδότη επιλογής, και προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μία μοναδική εμπειρία απασχόλησης σε περίπου 1.500 εξαιρετικούς επαγγελματίες και ταλαντούχους νέους, σε ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον. Το 2018, 2019 και 2020, ο ΟΠΑΠ βραβεύτηκε ως μία από τις εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (Best Workplace) στην Ελλάδα.

Προσφέρεται η ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε έναν διακεκριμένο και αξιόπιστο όμιλο, μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης οpapinternship program-get in the game! και του προγράμματος αποφοίτων Κτηνιατρικών Σχολών, Equine Veterinary Graduate Program – Ride High! στο Markopoulo Park, τα οποία παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες μάθησης κι ανάπτυξης.

Δείτε εδώ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Εταιριών FOURLIS. Ο Όμιλος FOURLIS έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του λιανεμπορίου, έφερε την ΙΚΕΑ στην Ελλάδα ιδρύοντας τη HOUSE MARKET Α.Ε., το 1999.

Ο στόχος της HOUSE MARKET είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην λιανική αγορά επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται. 

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας

Ευκαιρίες καριέας στην INTERSPORT

Η αλυσίδα καταστημάτων INTERSPORT είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στην εμπορία παντός είδους αθλητικών ειδών και αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση των καταστημάτων της.

Δείτε εδώ τις ειδικότητες που ζητούνται

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.