Header Ads

Ζεστάθηκε: Ρωσίδα νοσοκόμα εμφανίστηκε με εσώρουχα κάτω από την προστατευτική στολή

Θραύση έκανε (όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο) στο Διαδίκτυο μια νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Τούλα στην κεντρική Ρωσία, όταν κυκλοφόρησαν online με την ίδια να φορά μόνο τα εσώρουχά της κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή της (μαζί φυσικά με γάντια, μάσκα κτλ).

Η φωτογραφία της, με την ίδια να μεταφέρει έναν δίσκο με φάρμακα, κυκλοφόρησε ταχύτατα μετά τις πρώτες αναφορές σε αυτήν, από το Tulskie Novosti, αργά την Τρίτη.

Όπως αναφέρει το RT, η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε σε περιφερειακό νοσοκομείο στην Τούλα, τη μεγαλύτερη πόλη της ομώνυμης περιοχές, 193 χλμ νότια της Μόσχας- και δεν αναφέρθηκαν παράπονα από τους ασθενείς.

 

 

Πάντως, σύμφωνα με το RT, η ίδια δεν είναι γνωστό αν το έκανε ακριβώς επίτηδες: Όπως είπε μια πηγή, αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα της επειδή ζεσταινόταν και δεν περίμενε ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο...διάφανα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τοπικές αρχές την επέπληξαν, επειδή παρέβη κανόνες όσον αφορά στην ενδυμασία και την εμφάνιση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δίκτυο είναι γεμάτο σχόλια συμπαράστασης.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.