Header Ads

Σαν δύο σταγόνες νερό: Η κόρης της Γκουίνεθ Πάλτροου έκλεισε τα 16 και είναι ίδια η μητέρα της

Το να γιορτάσει κανείς τα γενέθλια του σε κατ′ οίκον περιορισμό, λόγω της πανδημία του κορονοϊού, δεν είναι και ό,τι καλύτερο -όπως συμβαίνει ακόμη στις ΗΠΑ. Η απουσία φίλων και αγαπημένων προσώπων αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον ξεχωριστό χαρακτήρα αυτής της μέρας.

Για την κόρη όμως της Γκουίνεθ Πάλτροου και του τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, η μέρα των γενεθλίων της, παρά το lockdown, συνοδεύτηκε από τα εξαιρετικά, τρφερά λόγια της μάνας προς την κόρη και μάλιστα, δημόσια. 

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήρε την 16χρονη Απλ, για το πόσο «έξυπνη» είναι, πόσο «σκληρά εργάζεται» και πάνω απ′ όλα για το γεγονός ότι «αποτελεί την χαρά της ζωής». 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτά τα λόγια, αλλά χαρούμενα γενέθλια, λατρευτό μου κορίτσι. Είσαι το φως της καρδιάς μου. Είσαι απίστευτα έξυπνη. Η χαρά της ζωής, με μοναδική αίσθηση του χιούμορ. Ό,τι ωραιότερο συνέβη στην ζωή μου είναι πως είμαι η μητέρα σου. Αγαπώ τις βραδινές μας συνομιλίες, αφού μοιράζεσαι μαζί μου όσα έχεις στη σκέψη σου. Δουλεύεις σκληρά για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μητέρα σου. Είσαι μία όμορφη και ευγενική νέα γυναίκα. Σ′ ευχαριστώ που με διάλεξες. Σε θαυμάζω μέχρι το φεγγάρι και εκατομμύρια φορές ακόμη φορές.

Στην συνέχεια η Γκουίνεθ Πάλτρου ζήτησε συγγνώμη από την εορτάζουσα Απλ για τον τρόπο που έπρεπε να γιορτάσει τα γενέθλια της.

«Λυπάμαι για τον τρόπο που γιορτάζεις αυτή την ημέρα αλλά όπως πάντα, βλέπεις την θετική πλευρά σε όλα τα πράγματα».

Οι θαυμαστές της Γκουίνεθ Πάλτρου δεν μπορούσαν παρά να αναφερθούν στη μεγάλη ομοιότητα μητέρας και κόρης.

Παρά το γεγονός ότι δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα γενέθλια της Απλ, είναι βέβαιο πως, όλο και κάποιες εκπλήξεις θα περιελάμβανε το εορταστικό μενού.

Τον Απρίλιο, στα γενέθλια του γιού τους Μόουσες, ο οποίος έκλεινε τα 14 του χρόνια, σύσσωμη η οικογένεια, παρέα με καλούς φίλους, βρέθηκε έξω από το σπίτι, κρατώντας μπαλόνια και παίζοντας μουσική.

Πηγή: Cosmopolitan

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.