Header Ads

Πέθανε από κορονοϊό ο Άντριου Τζακ, ηθοποιός του «Star Wars»

Ο Βρετανός ηθοποιός Άντριου Τζακ, γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του σε τρεις ταινίες της σειράς «Star Wars», άφησε την τελευταία του πνοή από επιπλοκές του κορονοϊού σε νοσοκομείο στο Σάρεϊ της Αγγλίας, σε ηλικία 76 ετών. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στα social media της συζύγου του, Γκάμπριελ Ρότζερς, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στην Αυστραλία, ο Άντριου Τζακ είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορονοϊό, μόλις δύο ημέρες πριν πεθάνει. «Δεν υπέφερε, έφυγε ειρηνικά, γνωρίζοντας ότι η οικογένεια του ήταν ‘κοντά’ του». 

Ο Άντριου Τζακ είχε συνεργαστεί επίσης, ως δάσκαλος των διαλέκτων της Μέσης Γης στην τριλογία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών«.

Με πληροφορίες από την αμερικανική έκδοση της HuffPost 

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού.  Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.