Header Ads

#EurovisionAgain: Μπορεί ο φετινός διαγωνισμός να αναβλήθηκε αλλά οι φαν ξαναζούν τις μεγάλες στιγμές

Φωτογραφεία από τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, στις 18 Μαίου, 2019.

Το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι, πως όλοι μας περνάμε περίεργες αν όχι δύσκολες στιγμές. Μένουμε σπίτι, γιατί αυτό είναι το σωστό, επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχουμε μόνο μέσω της τεχνολογίας και η διάθεση μας ανεβοκατεβαίνει όπως το καρδιογράφημα.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι που θα μας κάνει να χαμογελάμε, που θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε τα του κορονοϊού, έστω και για λίγες ώρες.

Ας είναι  μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν πειράζει.

Κάτι σαν τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, ας πούμε.

Βέβαια η πανδημία έπληξε και αυτή την εκδήλωση, η οποία επρόκειτο φέτος να διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Και μπορεί να την χρειαζόμασταν περισσότερο από άλλες φορές λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απογοητεύει καθόλου.

Η λύση βρέθηκε και λέγεται Eurovision Again.

Πρόκειται για μία εξαιρετική ιδέα που μπηκε σε εφαρμογή από τον φανατικό οπαδό του διαγωνισμού, Ρομπ Ρόουλι.

Κάθε εβδομάδα οι απανταχού «αφισιονάδος», την ίδια ώρα και μέρα παρακολουθούν τον ίδιο διαγωνισμό από το παρελθόν και μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού στο twitter, σχολιάζουν και ποστάρουν τα μηνύματα τους.

Οπως δήλωσε ο Ρόουλι στην HuffPost, «Σκέφτηκα πόσα πράγματα θα μου λείψουν και ένα πολύ σημαντικό είναι αυτή η ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω twitter. Είπα λοιπόν, γιατί να μην βρισκόμαστε κάθε Σάββατο βράδυ και να ξαναζούμε αυτές τις στιγμές, άσχετα με την φετινή αναβολή».

Ετσι λοιπόν κάθε Σάββατο στις 22:45 ώρα Ελλάδος, ανακοινώνεται ο διαγωνισμός που θα παρακολουθήσουν ταυτόχρονα όσοι θέλουν να συμμετέχουν και στις 23:00 ακριβώς με την βοήθεια του YouTube, αρχίζει το «πάρτι».

 

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού.  Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

 

Πηγή: HuffPost UK

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.