Header Ads

Ερήμωσε η «Disney World» - Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στον κόσμο

Το «Magic Kingdom» άδειο από κόσμο στις 23 Μαρτίου 2020.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα θεματικά πάρκα της Disney, σε όλο τον κόσμο σταμάτησαν να λειτουργούν.

Στην πολιτεία της Φλόριντα, στην πόλη του Ορλάντο τα τέσσερα θεματικά πάρκα, της Walt Disney World μαζί με τα δύο υδάτινα πάρκα, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά κέντρα έκλεισαν τις πύλες τους στις 16 Μαρτίου.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, σε ένα χώρο που τα έξι διαφορετικά θεματικά πάρκα που απαρτίζουν την Walt Disney World, προσελκύουν κάθε χρόνο περισσότερο από 93 εκατομμύρια επισκέπτες.

Η Disney ευελπιστεί να δει τον κόσμο και τα χαμόγελα, μικρών και μεγάλων να επιστρέφουν στο τέλος του μήνα. Φαίνεται σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Την Τρίτη, 24 Μαρτίου, η κομητεία Όραντζ, στην οποία ανήκει η Walt Disney World, ανακοίνωσε πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες, εφαρμόζεται κατ′ οίκον περιορισμός.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι οι πιο αποκρουστικές που έχουν ποτέ κυκλοφορήσει, για έναν από τους πλέον αγαπητούς και γεμάτους ζωντάνια χώρους, παγκοσμίως.

Τα διόδια στην είσοδο της Walt Disney World παραμένουν κλειστά από τις 23 Μαρτίου, 2020.Το διαστημόπλοιο «Millenium Falcon» στέκεται στο άδειο από κόσμο θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge», που φιλοξενείται στο Disney’s Hollywood Studios - 16 Μαρτίου 2020.
Άλλη μία φωτογραφία από το πάρκο «Star Wars: Galaxy’s Edge» ενώ φαίνεται το εντυπωσιακό AT-AT Walker - 16 Μαρτίου 2020.Αεροφωτογραφία του ξενοδοχείου Disney’s Contemporary Resort - 23 Μαρτίου 2020.Το γήπεδο γκολφ του ξενοδοχείου Four Seasons, στην Walt Disney World.Η παραλία Blizzard της Walt Disney World - 16 Μαρτίου 2020.Ένα από τα πολλά πάρκινγκ που διαθέτει το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στον κόσμο, εντελώς άδειο. Άδειοι δρόμοι στο πάρκο «Toy Story», που βρίσκεται στο Disney’s Hollywood Studios.Φωτογραφία από το πάρκο «Magic Kingdom» - 23 Μαρτίου, 2020.Το μοναδικό «Epcot Center» - 23 Μαρτίου, 2020.Το εμπορικό κέντρο «Disney Springs» - 23 Μαρτίου, 2020.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού.  Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.