Header Ads

ΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η Έβελιν Μπόσγουελ - Η περίεργη εξαφάνιση και οι ψεύτικες καταθέσεις συγγενών

Άσχημα τα νέα για την εξαφάνιση της Έβελιν Μπόσγουελ, καθώς το σώμα ενός μικρού κοριτσιού βρέθηκε στο Τενεσί και σύμφωνα με τις αρχές, φέρεται να είναι η ίδια. 

«Έχουμε μια ενημέρωση να κάνουμε για την αναζήτηση της Έβελιν και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Η σορός που βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα, επιβεβαιώθηκε πως ανήκει στο μικρό κορίτσι», έγραψε η Υπηρεσία Ερευνών του Τενεσί σε tweet τους. 

Το 15 μηνών κοριτσάκι χάθηκε υπό περίεργες συνθήκες και σύμφωνα με την αστυνομία υπήρχαν ανακριβείς πληροφορίες και αντικρουόμενες καταθέσεις. Στις 19 Φεβρουαρίου εκδόθηκε Amber Alert για τον εντοπισμό της, ωστόσο σύμφωνα με το Υπηρεσία Ερευνών του Τενεσί, η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 26 Δεκεμβρίου. Η μητέρα της κατηγορήθηκε για ψευδή κατάθεση. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο CNN, η αστυνομία βρήκε το σώμα του άτυχου κοριτσιού μετά από ανώνυμη πληροφορία που τους οδήγησε σ΄ένα ακίνητο που ανήκει «σε μέλος της οικογένειας της Έβελιν». 

Παιδικά ρούχα, πάνε και παιχνίδια βρέθηκαν μαζί με το σώμα.  

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής ξεκίνησαν όταν ο παππούς της δήλωσε την εξαφάνισή της στις κοινωνικές υπηρεσίες του Τενεσί προ μερικών ημερών. Η μητέρα της Έβελιν κατοικεί στην κομητεία Σάλιβαν και έχει την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού, καθώς ο πατέρας της υπηρετεί στον στρατό στη Λουιζιάνα 

Σε μια συνέντευξη στο WCYB News 5 η μητέρα της δήλωσε πως η Έβελιν είναι με babysitter, αλλά αρνήθηκε να την κατονομάσει.   

«Ο λόγος για τον οποίο δεν το ανέφερα τίποτα ήταν επειδή ήξερα ποιος την είχε και δεν ήθελα να εξαφανιστεί με την κόρη μου. Και μόλις κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει, χάθηκε από προσώπου γης. Ανησυχώ για το που μπορεί να βρίσκονται και τι μπορεί να κάνουν με αυτή», είπε στους δημοσιογράφους.  

Η έρευνα για τον θάνατο της Έβελιν συνεχίζεται. 

Πηγή: CNN 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.