Header Ads

Δ. Μακεδονία: Βολές κατά Γ. Κασαπίδη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δ. Μακεδονία: Βολές κατά Γ. Κασαπίδη από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

«Ανεύθυνη» χαρακτηρίζουν τη χθεσινή (25/3/2020) δήλωση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, ότι «υπεύθυνος για τη διασπορά του ιού στη Δυτική Μακεδονία ήταν ο αποθανών εργαζόμενος του Νοσοκομείου Καστοριάς», τον οποίο και κατονόμασε, με κοινή τους δήλωση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα και Φλώρινας, Θεοπίστη Πέρκα.

Όπως τονίζουν ο «κατά τα άλλα εξαφανισμένος από το πρόβλημα του covid-19» περιφερειάρχης «χωρίς κανέναν σεβασμό στιγματίζει τη μνήμη του νεκρού και δεν δείχνει καμία ντροπή απέναντι στην οικογένειά του νεκρού, που θρηνεί μαζί με τον 53χρονο και το θάνατο της μητέρας του».

Και διερωτώνται: «Είναι επιδημιολόγος ο κ. Κασαπίδης και ιχνηλάτησε το περιστατικό;  Ας μας απαντήσει λοιπόν από που κόλλησε ο αποθανών καθώς δεν είχε ιστορικό ταξιδιού;».

Και καταλήγει η κοινή δήλωση των τριών βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή κ. Κασαπίδη. Οφείλετε τουλάχιστον μια συγνώμη γιατί η δήλωσή σας συνιστά δήλωση προσβολής μνήμης νεκρού. Ασχοληθείτε επιτέλους σοβαρά με την αντιμετώπιση της κατάστασης».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.