Header Ads

Κοζάνη: Κατασκευή  Ιατρείου Πρώτων Βοηθειών στο Δικαστικό Μέγαρο

Κοζάνη: Κατασκευή  Ιατρείου Πρώτων Βοηθειών στο Δικαστικό Μέγαρο

Ιατρείο πρώτων βοηθειών εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, πλήρως εξοπλισμένο κατασκεύασε, στο πλαίσιο της βοήθειας προς το συνάνθρωπο ο κ. Διονύσης Πασχάλης, πρόεδρος του Oμώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, ικανοποιώντας το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Το ιατρείο κρίθηκε απαραίτητο για τη συνδρομή πρώτων βοηθειών προς τους εργαζόμενος και τους πολίτες  που βρίσκονται εντός του Δικαστικού Μεγάρου, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα παραδείγματα ανθρώπων των οποίων κινδύνευσε η ζωή τους εντός των δικαστηρίων και δεν υπήρχε ιατρείο, ιατρός και απινιδωτής για να βοηθηθούν.

Ο  προέδρος  του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης ευχαριστεί με γραπτή ανακοίνωση  και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστεί  θερμά τον κ. Διονύση Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Σύλλογό  και το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

Λόγω   των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που πλήττει τη χώρα, τα προγραμματισμένα εγκαίνια του ιατρείου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ

 

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.