Header Ads

«Λουκέτο» για τρεις εβδομάδες στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131

Πειραιώς 131

H μουσική σκηνή Πειραιώς 131 «σεβόμενη το κοινό αλλά και τις παραινέσεις της πολιτείας για αποφυγή των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους» ανακοινώνει ότι αναστέλλει για διάστημα 3 εβδομάδων τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στον χώρο της λόγω κορονοϊού

Οι υπεύθυνοι της μουσικής σκηνής ευχαριστούν στην ανακοίνωση «τους καλλιτέχνες και ιδιαιτέρως την Ελευθερία Αρβανιτάκη, που συναίνεσαν σε αυτή την απόφαση καθώς και τον κόσμο για την κατανόησή του.  Επίσης, εκφράζουν ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους που στήριξαν τη φετινή σεζόν όλες τις εκδηλώσεις του». 

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού. Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.