Header Ads

Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και στον ΕΟΠΥΥ

photo: Eurokinissi

Συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ στη διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού του Υπουργείου Υγείας. 120 άτομα αναζητά ο φορέας. Πάνω από τις μισές θέσεις αφορούν σε φαρμακοποιούς.

Στην πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, στο πλαίσιο της διαδικασίας που υλοποιεί το Υπουργείο Υγείας, προχωράει ο ΕΟΠΥΥ. Με απόφαση του προέδρου του Οργανισμού Β. Πλαγιαννάκου που δημοσιεύει το News4Health.gr και η δημοσιογράφος Βασιλική Αγγουρίδη, προσδιορίζει τον αριθμό, τις ειδικότητες αλλά και την κατανομή των θέσεων, κάνοντας λόγο για κάλυψη επιτακτικών αναγκών οι οποίες έχουν προκύψει στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΠΥ λόγω αποχώρησης, συνταξιοδότησης, θανάτου.

Η διαδικασία για τις προσλήψεις του λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού αλλά και της κατάρτισης και τήρησης ηλεκτρονικών καταλόγων, της υποβολής αιτήσεων και ελέγχου δικαιολογητικών, των κριτηρίων, της μοριοδότησης και των προσόντων κατά κλάδο και ειδικότητα ξεκλείδωσε με κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε την Παρασκευή. Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά στο loipoepikouriko.moh.gov.gr.

Πάντως, σύμφωνα με την απόφαση του κ. Πλαγιαννάκου, ο φορέας μπορεί να προσλάβει προσωπικό «από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους που καταρτίζονται και τηρούνται στην 1η Δ.Υ.ΠΕ όσον αφορά την Κεντρική Υπηρεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και στις Δ.Υ.ΠΕ εντός της γεωγραφικής αρμοδιότητας της οποίας λειτουργεί όσον αφορά τις Περιφερειακές Διευθύνσεις του».

Έτσι, προχωράει στη σύναψη συμβάσεων με 120  άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διετούς διάρκειας. Πάνω από το 50% των θέσεων αφορά σε φαρμακοποιούς:

Διαβάστε την κατανομή και τις θέσεις στο News4Health.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.