Header Ads

Κοζάνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Κοζάνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

«Ταφόπλακα» στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, χαρακτήρισε  το νομοσχέδιο της  Κυβέρνησης  για το ασφαλιστικό, η εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ και  μέλος της  Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης από το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων, Δώρα Δημαράκη, η οποία ήταν και η βασική  ομιλήτρια στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί,  στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Η κ. Δημαράκη έκανε λόγο για «αντιασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου-Βρούτση» και τόνισε ότι «με το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη  Βουλή, μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές και η κρατική χρηματοδότηση, ενώ προωθείται και  η ιδιωτική ασφάλιση».

Η  εκπρόσωπος  του ΠΑΜΕ υπογράμμισε  την  διεκδίκηση για δημόσια, υποχρεωτική, καθολική, κοινωνική ασφάλιση για όλους,  με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των πολιτών. Στάθηκε επίσης στην ανάγκη  ενός δυναμικού ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, κατηγορώντας  παράλληλα  τις  συνδικαλιστικές ηγεσίες  της  ΓΣΕΕ, αλλά και την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, για την στάση τους σχετικά με την απεργία.

 ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

 

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.