Header Ads

Πέθανε η ηθοποιός της Ντίσνεϊ Νικίτα Περλ Γουαλίγκουα, σε ηλικία 15 ετών

Η μικρή Νικίτα

Η ηθοποιός της Ντίσνεϊ Νικίτα Περλ Γουαλίγκουα, πέθανε σε ηλικία 15 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου όπου φοιτούσε στην Ουγκάντα. Η ηθοποιός είχε όγκο στον εγκέφαλο. 

Η Γουαλίγκουα εμφανίστηκε στην ταινία του δημοφιλούς στούντιο, «Η βασίλισσα του Κάτγουε» (“Queen of Katwe”). Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της Φιόνα Μουτέσι που από τη ζωή στις φτωχογειτονιές, μετατράπηκε σε παγκόσμια σταρ στο σκάκι. Η ηθοποιός υποδύθηκε την φίλη της πρωταγωνίστριας, Γκλόρια. 

Το σχολείο της Γουαλίγκουα, Λύκειο της Γκαγιάζα, ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσα από τον λογαριασμό του στο Τουίτερ. «Στο έπακρο, Νικίτα Περλ Γουαλίγκουα. Ησουν αγαπημένη σε όλους και σε χάσαμε από όγκο στον εγκέφαλο σε τόσο τρυφερή ηλικία», έγραφε το τουίτ του σχολείου. «Αναπαύσου εν ειρήνη, γλυκιά μας».

Πρωταγωνίστρια της ταινίας ήταν και η Λουπίτα Νιόγκο, η οποία έγραψε στο Instagram ότι η «Νικίτα υποδύθηκε την Γκλόρια με τόση ζωντάνια». «Με μεγάλη λύπη αναρτώ την είδηση θανάτου της Νικίτα Γουαλίγκουα. Στη ζωή της είχε την τεράστια πρόκληση να παλέψει με τον καρκίνο του εγκεφάλου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια και την κοινότητά της, καθώς συμβιβάζονται με το να την αποχαιρετήσουν τόσο νωρίς. Να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε η Νιόγκο. 

Πηγή: CNN 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.