Header Ads

Αλεξάντρα Γκραντ: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Κιάνου Ριβς

Η Αλεξάντρα Γκραντ και ο Κιάνου Ριβς στο γκαλά LACMA Art και Film του Gucci στο Λος Αντζελες.

Ο Κιάνου Ριβς ανέκαθεν κρατούσε την προσωπική του ζωή μυστική, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το Σάββατο, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του γκαλά LACMA Art και Film του Gucci στο Λος Αντζελες με την σύντροφό του, Αλεξάντρα Γκραντ.

Τα βλέμματα στράφηκαν προς το ζευγάρι, καθώς ο 55χρονος ηθοποιός δεν ήταν σε σχέση, ούτε είχε σύντροφο περίπου τα τελευταία δέκα χρόνια, από όσο γνωρίζουμε. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των 35 χρόνων καριέρας το, δεν ήρθε ποτέ κοντά σε κάποια γυναικεία παρουσία στο κόκκινο χαλί. Ολα όμως άλλαξαν όταν πήγε στην εκδήλωση με την 46χρονη Γκραντ. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν βλέμματα και να χαμογελούν στις κάμερες. Ο πρωταγωνιστής του «Matrix» φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μπότες. Η Γκραντ φορούσε ένα κομψό μπλε φόρεμα και βραχιόλια. 

Η Γκραντ είναι καλλιτέχνις και ασχολείται με φιλανθρωπίες. Γεννήθηκε στο Οχάϊο και επικεντρώθηκε στην τέχνη από τότε που αποφοίτησε από το Κολέγιο Swarthmore το 1994, με πτυχίο στην Ιστορία και την Τέχνη σε στούντιο. Οι Ριβς και Γκραντ συνεργάστηκαν στη δημιουργία των βιβλίων «Ωδή στην Ευτυχία» και «Σκιές». Η Γκραντ έκανε τα γραφικά, ενώ ο Ριβς έγραψε ποίηση. Οι δυο τους έχουν έναν εκδοτικό οίκο που ονομάζεται «X Artists’ Books».

Η Αλεξάντρα Γκραντ και ο Κιάνου Ριβς στο γκαλά LACMA Art και Film του Gucci στο Λος Αντζελες.

Πηγή: Vulture

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.