Header Ads

Προσλήψεις στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

Προσλήψεις στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

Προσλήψεις με προκήρυξη του ΑΣΕΠ στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη εννέα (9) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την λειτουργία των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» για την περίοδο 2019 – 2020, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και 31/07/2020 με τις εξής ειδικότητες

9 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να παραλαμβάνουν από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ελ. Βενιζέλου 200 – Κερατσίνι ΤΚ 18756, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, τηλ. επικοινωνίας 2132074635.

Σε περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προκηρυξη εδω

Dikaiologitika News
Από το Blogger.