Header Ads

Απίστευτη ταλαιπωρία: Επιβάτες της Ryanair αντί για το «Μακεδονία» βρέθηκαν στη Ρουμανία

Την ακύρωση δέκα πτήσεων μέχρι σήμερα το πρωί έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με εκατοντάδες επιβάτες να έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία, ενώ πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το βράδυ της Παρασκευής. Όμως, λόγω χαμηλής νέφωσης η πτήση της Ryanair από το Λονδίνο δεν κατευθύνθηκε σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο της Ελλάδας, αλλά σε εκείνο της Τιμισοάρα.  

Τελικά επιστρέφουν με πτήση της Aegean.  

Ύστερα από συνεννοήσεις μεταξύ της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι και του υπουργείου Μεταφορών, θα μισθωθεί αεροσκάφος της Aegean από Αθήνα ώστε να μεταβεί στην Τιμισοάρα και να παραλάβει τους Έλληνες επιβάτες. Πρόκειται για 100 άτομα από τα συνολικά 201 που επέβαιναν στην πτήση από Λονδίνο. Οι υπόλοιποι επιστρέφουν με λεωφορεία. 

Η πτήση θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 12.30 και από την Τιμισοάρα στις 15.00 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.