Header Ads

Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: Στοχοποιούν τα δήθεν ευγενή ταμεία

Η διαχρονική ασυνέπεια των Κυβερνήσεων ξαναχτυπάει άλλη μια φορά τους Συνταξιούχους. Κατατέθηκε σήμερα Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο – Σφαγή για τους Συνταξιούχους και Εργαζόμενους.



Το αναμενόμενο δημοσιονομικό κενό «απότοκος» του μνημονίου για το 2014 ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων Ευρώ, το φορτώνουν για άλλη μια φορά στους Εργαζόμενους και Συνταξιούχους. Αυτούς που στέρησαν πάνω από 50% τις αποδοχές τους, αυτοί καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα.

Επιχειρούν να καταργήσουν διατάξεις που θεμελιώνουν ώριμα συνταξιοδοτικά (Μητέρες ανηλίκων, 35ετία – ΒΑΕ και όρια συνταξιοδότησης). Στοχοποιούν τα δήθεν ευγενή ταμεία, που τα έχουν ήδη ισοπεδώσει.

Οι κύριοι και αποκλειστικά υπεύθυνοι της ληστείας των αποθεματικών μας (P.S.I., Χρηματιστήριο, Δομημένα Ομόλογα, «Κούρεμα») σε συνδυασμό με το μεγάλο φαγοπότι των Διοικήσεων εξακολουθούν την ίδια πολιτική.

Η Κυβερνητική Κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα ξαναψηφίσει « ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»; Οι εκπρόσωποι μας από την Δυτική Μακεδονία θα ορθώσουν το πολιτικό τους ανάστημα για να μας προστατεύσουν έστω για μια φορά; ή θα συμβάλουν στην περαιτέρω εξαθλίωση μας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι υψηλές εισφορές μας προερχόταν από το καθεστώς της αυτασφάλισης του προσωπικού της ΔΕΗ και ουδέποτε από χρηματοδότηση του κράτους.

Σας καλούμε επιτέλους να σταθείτε κοντά μας αρνούμενοι να ψηφίσετε το νέο ασφαλιστικό τερατούργημα το οποίο προσβάλει θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και διεθνείς κανόνες δικαίου.

Σας καλούμε να ορθώσετε το πολιτικό σας ανάστημα ώστε να σταματήσετε την προσβολή της ανθρώπινης αξίας και την υπέρβαση των ορίων της φτώχειας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης μας.
Από το Blogger.