Header Ads

Ψηφίζουμε για την καλύτερη τοποθεσία στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο το 2019

Η Φλόρενσ Παφ και ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στην Ακρόπολη.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η EUFCN, το δίκτυο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταινιών, θέτει σε ψηφοφορία τις δέκα καλύτερες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι οποίες θα διαγωνιστούν για το βραβείο της «Καλύτερη Τοποθεσίας στην Βιομηχανία του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης, για το 2019».

Κατά την πρώτη φάση κάθε μέλος της EUFCN, μπορεί να υποβάλει μία τοποθεσία από την χώρα του, που έχει χρησιμοποιηθεί για το γύρισμα κάποια ταινίας, τηλεοπτικής σειράς ή ντοκιμαντέρ, και κυκλοφόρησε μεταξύ του Ιανουαρίου του 2018 και του Ιουλίου του 2019.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει ανάμεσα στις δέκα καλύτερες, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα. Η προθεσμία λήγει στις 30 Δεκεμβρίου.

Οι 10 τοποθεσίες είναι η Αθήνα για το «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-γουκ, η πόλη του Βίλνιους στη Λιθουανία για το «Chernobyl», το σινεμά Delphi στο Βερολίνο για το «Babylon Berlin», η περιοχή Ντορφούλια στη Βόρεια Μακεδονία για το «Honeyland» των Ταμάρα Κοτέβσκα και Λιούμπομιρ Στεφάνοφ, το El Hierro στους Κανάριους Νήσους στην Ισπανία για το «Hierro» του Χόρχε Κόιρα, η Λουγγάλα στην Ιρλανδία για το «Vikings», το Λβιβ στην Ουκρανία για το «Eva Stories», η Rocca Guidonesca di Rocchettine στην Ιταλία για το «Il Nome della Rosa», το ξενοδοχείο Royal Brussels για το «Les Miserables» του Τομ Σάνκλαντ και ο πύργος Završje-Piemonte d’Istria στην Κροατία για το «Robin Hood» το Οτο Μπάτχερστ.

 Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί την περιοχή που κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη τοποθεσία. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα.

Μπείτε και ψηφίστε εδώ.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.