Header Ads

Ραχήλ Μακρή «Η Κυβέρνηση στρώνει τα κόκκινα χαλιά του ξεπουλήματος»

Δήλωση της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για την αναγγελία ξεπουλήματος των λιμανιών της Χώρας από τον Υπουργό Ναυτιλίας



Μιλώντας στη Wall Street Journal, ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να “στρώσει το κόκκινο χαλί” σε επενδυτές για τα 13 μεγάλα λιμάνια, ενώ είναι διατεθειμένη να εξετάσει ιδιωτικές επενδύσεις και σε μικρότερα λιμάνια.
Για αποκρατικοποιήσεις μας μιλούσε ο κύριος Μάνος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και με την επιτυχία τους κατέστρεψαν την τσιμεντοβιομηχανία της Χώρας.
Για ιδιωτικοποιήσεις μιλούσε ο κύριος Χατζηδάκης της Κυβέρνησης Σαμαρά, ο οποίος είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και έκανε δώρο στην Αεροπορία Αιγαίου, γνωστή και ως Aegean, του κυρίου Βασιλάκη την Ολυμπιακή, δημιουργώντας ιδιωτικό μονοπώλιο σε τιμή ευκαιρίας.
Η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη για τον κύριο Μελισανίδη που τον αγόρασε και πλήρωσε το εξευτελιστικό τίμημα με τα κέρδη ενός ή δύο χρόνων.
Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ παραχώρησε εταιρία 1,3 δις για 400 εκατομμύρια ενώ τα χρέη της εταιρίας παρέμειναν υπό την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου, που σημαίνει ότι εάν ο ιδιώτης δεν πληρώσει θα το κάνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι γιορτάζοντας και αυτή την επιτυχία της συγκυβέρνησης.
Οι ίδιοι φορολογούμενοι που πλήρωσαν το ταξίδι του Πρωθυπουργού και της κουστωδίας του στην κίνα για να εξασφαλίσει επενδύσει για τα κινεζικά ναυπηγεία.
Θάλασσα τα έκανε ο κύρ Αντωνάκης.
Τι να πουν όμως όσοι επιθυμούν διακαώς να μείνουν γαντζωμένοι στους Υπουργικούς θώκους ενόψει του ανασχηματισμού και της επέλασης των στελεχών της Πασοκοελιάς στις Κυβερνητικές θέσεις;
Παρέχουν διαβεβαιώσεις υποτέλειας σε κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία. Υπόσχονται λιγότερο κράτος και μηδενικό έλεγχο. Απαλλαγές φόρων και εξασφάλιση μεσαιωνικών συνθηκών εργασίας για τους υπαλλήλους των αποκαλούμενων επενδυτών.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί σε μια οπτική χωρίς αγκυλώσεις και εκπτώσεις στο δημόσιο συμφέρον. Οι προτάσεις καλύπτουν την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με την συμμετοχή ιδιωτών όπου και εάν κριθεί απαραίτητο από ανεξάρτητες μελέτες προκειμένου να εξασφαλιστούν συνεχή έσοδα για το Κράτος, ευημερία για τους εργαζόμενους και την κοινωνία και ανάπτυξη που δημιουργεί συγκριτικά πλεονεκτήματα διαχρονικά. Όχι κόκκινα χαλιά ξεπουλήματος του μέλλοντος των παιδιών μας χωρίς όρους και προϋποθέσεις, μόνο και μόνο για μια θεσούλα υπουργού.
Από το Blogger.