Header Ads

Διαγωνισμός Υποτροφιών για το American College of Thessaloniki (ACT)

4 υποτροφίες για σπουδές Bachelor's & 1 υποτροφία ΜΒΑ
Τρίτη 17 Ιουνίου 2014, 18:00, Βιβλιοθήκη Bissell, ACT



Στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού του χαρακτήρα και του εκτεταμένου προγράμματος υποτροφιών του, το American College of Thessaloniki (ACT), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, προσφέρει πέντε συνολικά πλήρεις υποτροφίες με κριτήριο τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποψηφίων: τέσσερις (4) υποτροφίες για το Πτυχιακό πρόγραμμα και μία (1) για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA του ACT.
Ο 3ος Διαγωνισμός Υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 17 Ιουνίου 2014, στο American College of Thessaloniki στον χώρο της Bissell Library στις 18:00. Το ACT προσφέρει από μία πλήρη υποτροφία σε κάθε ένα από τα παρακάτω αντικείμενα σπουδών:
Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration)
Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business & Computing)
Αγγλική Φιλολογία (English: Language & Literature / Communication & New Media)
Διεθνείς Σχέσεις (International Relations)
και μία (1) πλήρη υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA.

Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία ηλεκτρονική εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει 2 ώρες. Η εξέταση θα διεξαχθεί στα Ελληνικά και δεν χρειάζεται προετοιμασία. Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις κατωτέρω προϋποθέσεις:
Να είναι κάτοικοι Ελλάδας
Να είναι έως 26 ετών (Το όριο ηλικίας δεν ισχύει για τις εξετάσεις του MBA)
Να κατέχουν απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου (για τις 4 υποτροφίες των προπτυχιακών προγραμμάτων) και πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή και αναγνωρισμένου Κολλεγίου για την υποτροφία στο ΜΒΑ
Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα
www.act.edu/competition3
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια των εξετάσεων Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο.

Το ACT

Το ACT - American College of Thessaloniki είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, ενός από τους πιο σημαντικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας με προσφορά 128 ετών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Το ACT είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας.
To American College of Thessaloniki είναι επίσης αναγνωρισμένο ως «Κολλέγιο» από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του οδηγεί σε πτυχία Bachelor's στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ειδικότητες), στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business Computing), στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Αγγλική Φιλολογία & Νέα Μέσα (2 ειδικότητες). Το ACT προσφέρει επίσης ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατευθύνσεις στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, στην Επιχειρηματικότητα, τη Διοίκηση, το Μάρκετινγκ και το Digital (Ψηφιακό) Μάρκετινγκ.
Το ACT προσφέρει επίσης ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών με βάση όχι μόνο την οικονομική ανάγκη αλλά και τις επιδόσεις των υποψηφίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των σπουδαστών του ACT προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.
www.act.edu

Για πληροφορίες: 2310 398 398, 2310 398 389, 2310 398 239 (9:00- 17:00), admissions@act.edu
Από το Blogger.