Header Ads

ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας: Στήριξη της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Η πατρίδα μας κερδίζει το στοίχημα της εξόδου από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τις μεγάλες θυσίες τους να πιάνουν τόπο και μπορούν πλέον να αισιοδοξούν και να ελπίζουν σ΄ ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσουμε την ανασυγκρότηση της χώρας και ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης που τις εκφράζουν.

Γι΄ αυτό στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους που να πιστεύουν πραγματικά στους ισχυρούς και αυτόνομους αποκεντρωμένους θεσμούς, να έχουν όραμα και αγάπη για τους ανθρώπους και τον τόπο μας, γνώση, εμπειρία, και πάνω απ΄ όλα ξεκάθαρο και ρεαλιστικό σχέδιο.
Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για την χώρα μας μπορεί και πρέπει να αναδειχτεί σε παράγοντα λύσεων τοπικών που πλέον έχουν και εθνικό χαρακτήρα.
Για μας τρεις είναι οι λέξεις που πρέπει να χαρακτηρίζουν την πορεία προς το μέλλον: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΕΥΘΥΝΗ.
Οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις για την Περιφέρειά μας πρέπει  να είναι στοχευόμενες και να έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.
Η εξωστρέφεια, οι εξαγωγές, η παραγωγή είναι τομείς γνώριμοι για τους Δυτικομακεδόνες.
Στα πλαίσια αυτά συμμετείχαμε στο διάλογο για μια νέα πρόταση για την Περιφέρεια μας, συνομιλώντας με φορείς, με πολίτες, με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και νέους ανθρώπους με συμμετοχή στα κοινά .
Μέσα από αυτή την διαδικασία η Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της και το έκανε με παρρησία. Κατόπιν η Π.Ε. ΠΑΣΟΚ  συνεδρίασε και αποφάσισε την στήριξη της προς τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.
Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου είναι το πρόσωπο το οποίο εγγυάται ότι η απόλυτη γνώση, η συγκεκριμένη στόχευση και η οργάνωση μπορούν να γίνουν Ελπίδα και Λύση για τους Δυτικομακεδόνες. Η εμπειρία, η γνώση και η μαχητικότητα αποτελούν εκείνες τις ιδιότητες της, που μπορούν να φέρουν τα καλυτέρα αποτελέσματα για την Περιφέρεια.
Είναι εν τέλει το πρόσωπο που προσθέτει και δεν αφαιρεί από τους στόχους που πρέπει να έχουμε στην Δυτική Μακεδονία.
Με τις σκέψεις αυτές καλούμε τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να στηρίξουν ανεπιφύλακτα τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Για την Περιφερειακή Επιτροπή
                                                                                        ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας
                                                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ
Από το Blogger.