Header Ads

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων Δεληγεώργη, Δελινιώτη & Κοκάνη με την Γ. Ζεμπιλιάδου

Δεληγεώργης Τρύφων: «Οι νέοι πρέπει να μπούμε μπροστά».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Η δέσμευση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου πως το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και ο τομέας της παιδείας γενικότερα, θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Περιφέρειας μας, δεν ήταν δυνατόν να με αφήσει ασυγκίνητο.
Όταν μάλιστα αυτή η δέσμευση προέρχεται από ανθρώπους που βαδίζουν με συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο που θα επενδύει αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους και θα αξιοποιεί τους ικανούς ανθρώπους της περιοχής μας, τότε θα ήθελα και γω ως νέος άνθρωπος να συμμετάσχω σ΄ αυτή την προσπάθεια.

Γνωρίζω πως το παρόν είναι δύσκολο, αλλά για να διαμορφώσουμε το μέλλον που μας αξίζει και θέλουμε, πρέπει να μπούμε μπροστά εμείς οι νέοι. Να συνδυάσουμε τις δικές μας γνώσεις και τα δικά μας όνειρα, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες των μεγαλυτέρων και όλοι μαζί να ξαναφέρουμε τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης».


Ποιός είναι ο Τ. Δεληγεώργης

Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Μαυροπηγή. Είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Είναι ενεργό μέλος και τα τελευταία τρία χρόνια πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροπηγής «Η Ειρήνη».


Δελινιώτης Λάμπρος : «Η Γ. Ζεμπιλιάδου θα μας δικαιώσει όλους».
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)


“Σήμερα, που κρίνεται το μέλλον του τόπου μας και το πού θα μπορέσουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν τα παιδιά μας, ο αγώνας για μια περιφερειακή αυτοδιοίκηση που θα μπορεί ν’ αξιοποιεί κάθε ευκαιρία είναι ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Γι’ αυτό μπήκα σ’ αυτόν τον συνδυασμό. Γιατί στο πρόσωπο της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου βλέπω την Περιφερειάρχη που θα μας δικαιώσει όλους”.


Ποιός είναι ο Λ. Δελινιώτης

Γεννήθηκε το 1948 στα Κρανίδια Σερβίων. Παντρεμένος, πατέρας τριών ενήλικων παιδιών. Ασχολήθηκε ως αθλητής από μικρή ηλικία σε αγώνες ταχύτητας σε περιφερειακούς αγώνες, ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
Μέλος της Διοίκησης του ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ, καθώς και στον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ".
Διετέλεσε προϊστάμενος στα ΕΛΤΑ Σερβίων και συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ.Κοκάνης Αχιλλέας: «Πάμε κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»
(Υποψήφιος Σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης)

«Οι καιροί είναι αδιαμφισβήτητα κρίσιμοι. Η περιφέρεια μας βρίσκεται σε εποχή μεγάλης δοκιμασίας και έτσι αυτές οι εκλογές αποτελούν κομβικό σταυροδρόμι για τον τόπο. Ο δρόμος που θα έχει μπροστά της η νέα Περιφερειακή Αρχή θα είναι ιδιαίτερα δύσβατος. Μονόδρομος λοιπόν είναι η στήριξη των προσώπων και των πολιτικών που με συγκεκριμένο σχέδιο ανασυγκρότησης  θα απαντήσουν στις προκλήσεις που επιβάλει η κοινωνία.
Για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου φυσικά δεν αρκούν απλά οι προθέσεις, οι διακηρύξεις και οι υποσχέσεις αλλά χρειάζονται και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα έχουν την ικανότητα, την γνώση και την όρεξη να συγκρουστούν με νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος.
Κόντρα στον λαϊκισμό και την δημαγωγία και με όπλο την εμπειρία, την ειλικρίνεια και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της, ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ διαθέτει τις λύσεις που  έχει ανάγκη η Δυτική Μακεδονία.
Είναι για μένα ξεκάθαρο πως η Επικεφαλής της ΕΛΠΙΔΑΣ, Γεωργία Ζεμπιλιάδου συγκεντρώνει όλα τα κατάλληλα προσόντα για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και για αυτό την στηρίξω εμπράκτως με την υποψηφιότητα μου».

Ποιός είναι ο Α. Κοκάνης
Ο Κοκάνης Αχιλλέας γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα το 1988 όπου ζει και εργάζεται σήμερα. Γιός του Γιώργου Κοκάνη και της Ευγενίας Τανοπούλου. Είναι οικονομολόγος και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας το 2010. Συνέχισε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) στο ίδιο Ίδρυμα όπου και είναι τελειόφοιτος. Ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές του σπουδές εργάσθηκε ως Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων στην Θεσσαλονίκη και από τις αρχές του έτους εργάζεται στο οικονομικό τμήμα εμπορικής επιχείρησης στην Πτολεμαΐδα.
Ασχολήθηκε με τα κοινά στο Πανεπιστήμιο και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Παν. Μακεδονίας κατά τα Ακαδημαϊκά Έτη  2008-2009, 2009-2010 καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων από το 2011.
Από το Blogger.