Header Ads

Δήλωση υποψηφιότητας της Καριπίδου Μιχαηλίδου Χαρούλας

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους δημότες Εορδαίας για τη δήλωση υποψηφιότητας της Καριπίδου Μιχαηλίδου Χαρούλας  με το συνδυασμό «Εορδαϊκη Ανατροπή» της Ιωάννας Ανδρονικίδου.
Αγαπητοί συνδημότες, φίλοι συνεργάτες,
Η Χώρα, η πόλη μας, το κάθε σπίτι του γείτονα και φίλου βιώνουν μια κρίσιμη καμπή διαβίωσης. Αυτονόητες πτυχές της καθημερινότητας, τίθενται υπό αμφισβήτηση. Η ίδια η ποιότητα ζωής μας, τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Σε όλα αυτά δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε. Δεν μπορούμε να μην προσφέρουμε το λιθαράκι μας στην υλοποίηση του κοινού οράματος. Ο Δήμος είμαστε εμείς, είναι ο διπλανός μας, η οικογένεια που έχει ανάγκη, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, είναι το περιβάλλον, στο οποίο μεγαλώνουμε τα παιδία μας.
Ένας καλός λόγος ανακουφίζει την ψυχή και μας βοηθά να συνεχίσουμε. Ένας λόγος, αληθινός από την καρδιά αλλά και υλοποιήσιμος από ένα σχέδιο υπαρκτό και εφαρμόσιμο. Ένα σχέδιο που αγκαλιάζει κάθε πολίτη, είναι δίπλα του στην ανάγκη, αξιοποιεί τις δυνατότητες και την προσφορά όλων μας και μοιράζει ικανοποίηση σε κάθε δημότη για μια καλύτερη πόλη.
Έχουμε χορτάσει από μεγάλα λόγια. Έχουμε θυσιάσει πολλά και δυστυχώς έχουμε δει πολύ λίγες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας μας.
Είναι καιρός να αναλάβουμε όλοι δράση. Με ξεκάθαρη στάση, με όρεξη για δουλειά και με όλους εσάς δίπλα μας, με διαφάνεια και λογοδοσία συνεχή προς τον πολίτη που βρίσκετε στο κέντρο του σχεδιασμού μας για τον Δήμο, όπου όλοι θα θέλαμε να ζούμε.
Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, παραμύθια δεν θέλουμε, αυτό που επιθυμούμε να κάνουμε πράξη  είναι η εξασφάλιση μίας κοινωνία ίσων ευκαιριών, με λιγότερη ανεργία και περισσότερη ποιότητα ζωής.
Η Εορδαϊκή Ανατροπή, λειτουργώντας ανεξάρτητα θέλει ενώνοντας τους ανθρώπους και σβήνοντας τις διαχωριστικές γραμμές να δώσει λόγο και ρόλο στον πολίτη
Είμαστε όλοι εδώ,
         Παρόντες και αγωνιστές
         Ακλόνητοι και δυνατοί
         Ανυποχώρητοι και αλύγιστοι
Γιατί έχουμε δίπλα μας όλους εσάς, η στήριξή σας είναι η δύναμή μας.
Με τιμή,
Καριπίδου Μιχαηλίδου Χαρούλα
Απόφοιτη Πανεπιστημίου Μακεδονίας
τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων


Από το Blogger.