Header Ads

Σχόλιο neaptolemaidas.gr: Οι πολίτες της Πτολεμαΐδας δεν αντέχουν το Δημοτικό Συμβούλιο (φωτογραφίες)

Παρασκευή Βρυζίδου Γιώργος Καμπούρης
Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας συνεδρίαζε επί 6 ώρες για να πάρει μια απόφαση. Ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και τελείωσε σχεδόν στις 12!

Στην αρχή η αίθουσα ήταν πραγματικά ασφυκτικά γεμάτη. Μίλησαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, μετά μίλησαν βουλευτές του νομού και στο τέλος μερικοί φορείς (πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, του Σπάρτακου κλπ). Μέχρι τότε, όμως, είχαν μείνει τόσοι ώστε να μπορείς να τους μετρήσεις με τα δάχτυλα των χεριών σου!

Με άλλα λόγια, οι δεκάδες πολίτες που πήγαν για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΞΑΝ! Και δεν είναι όποιοι κι όποιοι αυτοί οι πολίτες. Το ότι πήγαν μέχρι εκεί, δείχνει πως ενδιαφέρονται πιο πολύ από όσους πολίτες δεν πήγαν και το ότι έφυγαν δείχνει πως έχασαν το ενδιαφέρον τους.

Κι αυτό γιατί ο κάθε ομιλητής έβαλε την «κασέτα» του να παίζει, δηλαδή έλεγε όσα λέει κάθε μέρα. Μάλιστα τα έλεγε δυο και τρεις φορές αφού είτε κάποιος από το κοινό είτε κάποιος «επίσημος» πεταγόταν (κάτι που δεν επιτρέπεται) και έκανε ερώτηση που είχε ήδη απαντηθεί. Οπότε πάρ' το πάλι από την αρχή και όποιος αντέξει.

Για τους βουλευτές δεν υπήρχε όριο χρόνου - ο καθένας μιλούσε όσο ήθελε. Αφήνουμε στη φαντασία σας τη διάρκεια των τοποθετήσεων.

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, όλοι αυτοί οι ομιλητές (οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι βουλευτές ειδικά) αντιλαμβάνονται ότι δεν τους αντέχουν οι πολίτες;

Φωτογραφίες

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος προσπαθεί να κάνει κάτι με το κινητό του
Πάρις Κουκουλόπουλος

Η Ευγενία Ουζουνίδου και η Ραχήλ Μακρή, βουλετίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αντίστοιχα, ετοιμάζουν τη συγκυβέρνηση (;)
Ευγενία Ουζουνίδου - Ραχήλ Μακρή

Στην αρχή ήταν τόσο γεμάτη που οι μισοί ήταν όρθιοι - Δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφία με την άδεια αίθουσα στο τέλος
Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεμαΐδα



Από το Blogger.