Header Ads

Πτολεμαΐδα: Διακινούσε με… δόσεις πάνω από δυο κιλά χασίς!

Ο 62χρονος έκρυβε το μεγαλύτερο τμήμα της ποσότητας των ναρκωτικών σε ακινητοποιημένο όχημα στην αυλή του σπιτιού του
Σε αναζήτηση… πελατείας είχε βγει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 62χρονος διακινητής ναρκωτικών που, για να μην εντοπίζεται, μετέφερε σε… δόσεις το παράνομο εμπόρευμά του! Έπεσε, όμως, σε καλά διαβασμένους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας οι οποίοι τον ακινητοποίησαν σε περιοχή της Κοζάνης.


Ο διακινητής είχε μαζί του εννέα συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 90 γραμμαρίων. Όμως, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε στο σπίτι του και σε ένα ακινητοποιημένο όχημα που είχε στην αυλή του όλη την υπόλοιπη πραμάτεια του! Οι επιμελώς κρυμμένες συσκευασίες περιείχαν δύο κιλά και 77,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ μαζί με αυτές κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, το αυτοκίνητο του
δράστη ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών και 90 ευρώ. Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Ένα ναρκωτικό που έριξε στο έδαφος ένας 24χρονος μόλις είδε να τον πλησιάζουν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κοζάνη, οδήγησε στη σύλληψή του και στα ίχνη του 37χρονου που του το είχε πουλήσει λίγο νωρίτερα. Στην κατοχή του προμηθευτή κατασχέθηκαν άλλα 161 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και παραπέμφθηκε μαζί με τον «πελάτη» του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

protothema
Από το Blogger.