Header Ads

Ο Σπάρτακος συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»... ανάβοντας τα φώτα της Ανάπτυξης

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αναγνωρίζοντας την ανάγκη να υπάρχει ευαισθησία και επί της ουσίας προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος αλλά πρωτίστως αναγνωρίζοντας την ανάγκη να υπάρχουν υγιείς τοπικές κοινωνίες που δε θα μαστίζονται από την ανεργία, που δεν θα υποβαθμίζονται και θα μαραζώνουν εξαιτίας της έλλειψης σχεδίου ανάπτυξης, συμμετέχει στην φετινή «Ώρα της Γης», ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ.


Για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, το τελευταίο Σάββατο του Μάρτη που έχει καθιερωθεί ως ημέρα που γιορτάζεται «Η ώρα της γης», αποκτά φέτος ιδιαίτερη βαρύτητα και καθίσταται γιορτή καθώς έχει δρομολογηθεί η κατασκευή της σύγχρονης αντιρρυπαντικής Μονάδας «Πτολεμαΐδα V» που αποτελεί το μεγαλύτερο επενδυτικό – αναπτυξιακό έργο της τελευταίας 20ετίας στη χώρα μας. Περαιτέρω, πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλει στην βελτίωση του περιβάλλοντος καθώς θα αντικαταστήσει μονάδες παλαιάς τεχνολογίας (του 1960).

Ένα έργο που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου, θα κρατήσει την ισορροπία της οικονομίας σε Εθνικό επίπεδο, θα δώσει προοπτικές και κίνητρα για την παρούσα και τις επόμενες γενιές.

Ενάντια στις κατασκευασμένες αρνητικές εικόνες που προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε ευκαιρία να περάσει το «πράσινο τμήμα» του WWF στην Ελλάδα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε συμμετοχή στην ώρα της γης. Καλεί τον κάθε πολίτη που διακατέχεται από πραγματική ευαισθησία και ανησυχία να συμμετέχει στην Ώρα της Γης αλλά να κλείσει τα αφτιά του στις πράσινες Σειρήνες που δε δίστασαν να καπηλευθούν την ιδεολογία της «Ώρας της Γης» για να περάσουν την δήθεν πράσινη ανησυχία τους βάλλοντας κατά της «Πτολεμαΐδας V», κατά μίας επένδυσης που την στηρίζει πρωτίστως η τοπική κοινωνία την ώρα μάλιστα που η WWF Γερμανίας στηρίζει τις αντίστοιχες επενδύσεις στη χώρα τους.

Με σύνθημα «πες ναι στην ανάπτυξη» ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προσπερνά τις απαρχαιωμένες ιδέες της WWF που μάλιστα τόσο προσκολλημένες είναι στο παρελθόν που ούτε καν από το φωτογραφικό υλικό των παλαιών μονάδων μπορούν να αποδεσμευτούν. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και πιο σύγχρονες μονάδες τις φωτογραφίες των οποίων αν δεν τις έχουν υπόψη τους, προτιθέμεθα να τους τις παραχωρήσουμε.
Από το Blogger.