Header Ads

«Τα στοιχεία όλων των μελών των συνδικαλιστικών οργάνων των Σωματείων των ΟΤΑ ζητά η Ασφάλεια»

Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ: Καμιά τρομοκρατία δεν θα σταματήσει το κίνημα και τους αγώνες μας Δημοσίευση: Τρί, 11/03/2014 - 15:50



Προκαταρκτική εξέταση «για πράξεις, που έλαβαν χώρα την 13/10/2011 στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ» διενεργεί η Εισαγγελία και η Ασφάλεια ζητάει τα πλήρη στοιχεία όλων των μελών των συνδικαλιστικών οργάνων των Σωματείων των ΟΤΑ, Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων, ακόμα και των αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ! Τέτοιο έγγραφο μάλιστα στάλθηκε από την Ασφάλεια στην ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Κάτω τα χέρια από το συνδικαλιστικό κίνημα. Κανένας συνδικαλιστής - κανένα Σωματείο δεν θα γίνει ρουφιάνος της Ασφάλειας. Δεν δίνουμε κανένα στοιχείο στην Ασφάλεια, που αφορά τα σωματεία και τη συνδικαλιστική τους δράση – Δεν θα αποδεχτούμε καμία δίωξη τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνει:

«Αστικό κράτος, συγκυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ εντείνουν την τρομοκρατία, τον αυταρχισμό και την καταστολή, προκειμένου να σκύψουν οι εργαζόμενοι το κεφάλι, να αποδεχτούν τα βάρβαρα μέτρα τους.

Με λίγα λόγια θέλουν να συνδράμουμε την Ασφάλεια, να τους βοηθήσουμε να χτυπήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, να βγάλουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους μας, να γίνουμε καταδότες του κινήματος.

Να μην το αφήσουμε αναπάντητο!!

Καλούμε τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων να μην δεχτούν να παίξουν αυτό το ρόλο, να αρνηθούν να δώσουν οποιαδήποτε τέτοια στοιχεία, να παλέψουν με όλους τους εργαζομένους για να μην προχωρήσει καμία ποινική δίωξη.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους να μην φοβηθούν, να μην τρομοκρατηθούν. Να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης και των Δημάρχων του ευρωμονόδρομου, ως θεματοφύλακα της αντεργατικής πολιτικής.

Καλούμε όλα τα σωματεία στον κλάδο των ΟΤΑ, αλλά και σε άλλους κλάδους να ενημερώσουν τους εργαζομένους, να πάρουν αποφάσεις καταδίκης της επέμβασης της κυβέρνησης στις εσωτερικές υποθέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και της τρομοκράτησης των εργαζομένων.

Καμιά τρομοκρατία δεν θα σταματήσει το κίνημα και τους αγώνες μας.

Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 12 και 19 & 20 Μάρτη.

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ». http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi
Από το Blogger.