Header Ads

Η ταινία που σάρωσε στα φεστιβάλ θα προβληθεί στην Πτολεμαΐδα

Τρεις και φύγαμε για θερινό!
ΤΕΤΑΡΤΗ 12-3-14 ΩΡΑ 7:00μ.μ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ!

Οι ταινίες που θα προβάλλουμε είναι οι έξεις:
1) Γεννήτρια
2) Νικολέτα
3)Counting Happiness
4) Travel Express
5)Άννα
6)Red Hulk (η ταινία που σάρωσε φέτος στα φεστιβάλ Δράμας και στις νύχτες πρεμιέρας Αθηνών.)



Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’. Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Ευχόμαστε στους φίλους θεατές κινηματογραφόφιλους καλή θέαση!
Από το Blogger.