Header Ads

Εορδαϊκή Δύναμη: Ο σύλλογος που αγνοεί την λέξη ήττα

Η  Βάσω Χρηστίδου
Συνεπής στο ραντεβού της με τις διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων για ακόμη μια φορά ο σύλλογος του Taekwondo από την Πτολεμαΐδα Εορδαϊκή Δύναμη, αφού στις δύο αποστολές της οι αθλητές της ανέβηκαν στο βάθρο.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Taekwondo το οποίο έλαβε χώρα στην Χαλκίδα η Ειρήνη Μπουράκη φόρεσε στο λαιμό της το αργυρό μετάλλιο, ενώ η Ειρήνη Γκανίδου με την κατάκτηση της 3ης θέσης απέκτησε το δικαίωμα της μοριοδότησης για την Γ΄Βάθμια εκπαίδευση.


Στην Ολλανδία
Τρεις αθλήτριες της Εορδαϊκής Δύναμης πάλεψαν σαν λέαινες στο 41th Lotto Dutch Open Taekwondo Championships 2014! Πρόκειται για τις: Γραμματική Χρηστίδου, Βασιλική Χρηστίδου και Ειρήνη Γκανίδου. Η παρουσία των κοριτσιών ήταν άξια λόγου αφού επέδειξαν πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στις αποσκευές η μία από αυτές έφυγε με το χάλκινο μετάλλιο. Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανίδου η οποία δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Η Γραμματική Χριστίδου «έπεσε» με μια αθλήτρια παγκόσμια κλάσης την Αζερμπαϊτζάνη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον δεύτερο της αγώνα.
Αντίστοιχα η νεότερη της παρέας Βασιλική Χριστίδου μετά από εξαιρετικό αγώνα έχασε στον πόντο.

Το μέλλον
O σύλλογος της Πτολεμαϊδας «Εορδαϊκή Δύναμη» δείχνει ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.


Η Γραμματική Χρηστίδου

Η Ειρήνη Γκανίδου κρατώντας το μετάλλιο δίπλα από τον προπονητή της Χρίστο Χριστίδο

Η Ειρήνη Μπουράκη που κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Χαλκίδα
Από το Blogger.