Header Ads

Γυναικείο Μπάσκετ: Συνενώθηκαν Απόλλων και Αρίων!

Από τον Πτολεμαΐο
Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν έχουν αναγκάσει πολλούς παράγοντες να δουν με άλλο μάτι ενέργειες που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν τις συζητούσαν καν.


Με βάση λοιπόν αυτό αλλά και για το καλό του γυναικείου μπάσκετ στην Πτολεμαΐδα Απόλλων και Αρίων θα ακολουθήσουν κοινή πορεία με προπονητή τον Κώστα Κυρατζή.

Το όνομα προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αλλά η κίνηση αυτή μόνο καλό μπορεί να φέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση οι εξέδωσε ο Απόλλων σχετικά με την έναρξη προετοιμασίας για τη νέα χρονιά:



«Ξεκινάει την Δευτέρα 19/08/2013 η προετοιμασία της ομάδας για την σεζόν 2013-2014 στις 19:00 στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας, με την συμμετοχή των αθλητριών του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και του Αρίωνα Πτολεμαΐδας γεννηθέντες από το έτος 2000-1999-1998-1997-1996-1995 κλπ.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα βρίσκεται ο κ. Κυρατζής Κωνσταντίνος, ενώ στα τμήματα υποδομής θα εργαστούν προπονητές που προέρχονται και από τις δύο ομάδες.

Η νέα χρονιά είναι αποτέλεσμα της απορρόφησης του γυναικείου τμήματος του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με γνώμονα το καλό του γυναικείου μπάσκετ της πόλης μας.

Διοικητικά παραμένει το Διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα με την συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. τριών μελών του Αρίωνα.

Σχετικά με το πρόγραμμα και τις ώρες προπονήσεων καθώς και για τους προπονητές και τους εφόρους των τμημάτων θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση παρακαλούμε τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να απευθύνονται στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Χωλόπουλο Βενιαμίν».

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, με απαραίτητη τη χρήση ενεργού συνδέσμου. Διαβάστε περισσότερα http://e-ptolemeos.gr/?p=36204#ixzz2bxgWod6J
Follow us: @eptolemeos on Twitter | ptolemeos.news on Facebook
Από το Blogger.