Header Ads

Συνέντευξη Τύπου από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Στην αίθουσα Συνεδριάσεων, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00, ο Πρόεδρος κ. Κώστας Κυριακίδης και τα μέλη της Διοίκησης σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσουν τις παρακάτω δράσεις που προωθούνται από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου:

α) Έκθεση τοπικών Προϊόντων από παραγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής μας στα 3 εκθεσιακά σπιτάκια του Επιμελητηρίου, την περίοδο της Αποκριάς.

-Δράσεις- ενέργειες του Επιμελητηρίου για ενίσχυση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας κατά το δεκαήμερο από 7 έως 17/3/2013 (Τσικνοπέμπτη- Μεγάλη Αποκριά)

β) Εκδήλωση, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, για την ανάδειξη του γλυκού «ΣΑΛΙΑΡΙ» ως του κατ’ εξοχήν αναγνωρίσιμου από τους επισκέπτες της Περιφερειακής μας Ενότητας, αντιπροσωπευτικού παραδοσιακού γλυκού της περιοχή μας.

γ) Φορολογικό σεμινάριο που θα γίνει σε συνεργασία με το Οικονομικο Επιμελητήριο, τμ. Δυτ. Μακ., στην Κοζάνη στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ το Σάββατο 9/3/2013 και ώρα έναρξης 9:00 και στην Πτολεμαίδα, στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» την Κυριακή 10/3/2013 και ώρα 9:00.

δ) Μαθητικός διαγωνισμός σε συνεργασία Επιμελητηρίου Κοζάνης –Περιφερειακής Δ/νσης π/βάθμιας και δ/βάθμιας εκπαίδευσης και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Κοζάνης, με θέμα «Νέοι εν Δυνάμει Επιχειρηματίες- Δώστε σχήμα και μορφή στην Ιδέα σας!»

ε) Έκθεση – Παρουσίαση Τοπικών προϊόντων στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης από 19/3/2013 ως 20/4/2013 για τους Μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων π/βάθμιας και δ/βάθμιας εκπαίδευσης, που θα οργανώσουν στα πλαίσια των ημερήσιων εκδρομών τους σε συνεργασία Επιμελητηρίου – ΚΕΣΥΠ επισκέψεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

στ) Παρουσίαση της «ΕΜΠΟΡΟΚΑΡΤΑΣ»

Για την ανταπόκριση σας στην πρόσκλησή μας, αλλά και την αναμφίβολα σημαντική συμβολή σας στην επιτυχία των παραπάνω ενεργειών μας, που αποσκοπούν στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Περιφερειακή μας Ενότητας, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων


ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Από το Blogger.