Header Ads

Πρωτοφανές-Έχασε την ψηφοφορία για το «Μποδοσάκειο» η παράταξη Δακή!!

Και, όμως συνέβη και αυτό! Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της αιρετής περιφερειακής αρχής, η παράταξη της πλειοψηφίας, του Γιώργου Δακή, έχασε ψηφοφορία σε Περιφερειακό Συμβούλιο! Και, μάλιστα, μια σημαντική ψηφοφορία, αυτή για το καθεστώς των διοικήσεων των δυο νοσοκομείων της περιοχής μας!

Ενώ, λοιπόν, η πρόταση του περιφερειάρχη ήταν να προταθεί στην κυβέρνηση, μέχρι να επιστρέψει στην Περιφέρεια η σχετική αρμοδιότητα, να επανέλθουν οι δυο, ξεχωριστές διοικήσεις σε Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο, η πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης και του Γιάννη Παπαϊορδανίδη, αλλά και του Αντώνη Κύρινα, με έντονη την παρουσία και του Γιώργου Αδαμίδη, κατέθεσε την πρόταση για «Άρση της αδικίας με ό,τι αυτό σημαίνει, ακόμη και μεταφορά της έδρας’, προφανώς στο Μποδοσάκειο!

Η πρόταση Δακή, στην ψηφοφορία που ακολούθησε, έλαβε 12 μόλις ψήφους, έναντι…16 της πρότασης Παπαϊορδανίδη-αντιπολίτευσης, καθώς τη δεύτερη πρόραση ψήφισαν σύμβουλοι όπως οι κύριοι Πλακεντάς, Τσότσος, Νίκου, που κατάγονται από την Εορδαία, αλλά και ο Στέφανος Τοπαλίδης.

Ασφαλώς, πρόκειται μια μια εξέλιξη που έρχεται να δημιουργήσει νέα προβλήματα στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας στην Περιφέρεια, με ενδιαφέρουσα τη συνέχεια…

Δήμαρχος Εορδαίας: «Η απόφαση για έδρα στην Κοζάνη ξεχείλισε το ποτήρι»


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο kozanimedia.gr

Από το Blogger.