Header Ads

Τι είπε ο Καμμένος για την υποβάθμιση της Πτολεμαΐδας

Για στοχευμένη επίθεση σχετικά με την ενεργειακή πολιτική έκανε λόγο κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στην Κοζάνη, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος με έμφαση στην Δυτική Μακεδονία που όπως σημείωσε αποτελεί την ενεργειακή καρδιά της χώρας και την απειλεί με ερημοποίηση.
Ο κ. Καμένος μίλησε για πρωτοφανή επίθεση από πλευράς της συγκυβέρνησης στην περιοχή κάνοντας αναφορά στην κατάργηση του Πανεπιστημίου και άλλων πολλών υπηρεσιών όπως εφορίες, ΟΑΕΕ, τελωνείο, Επιθεώρηση εργασίας, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην υποβάθμιση των Νοσοκομείων. Ο κ. Καμένος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, υπογράμμισε ότι «ο κ. Σαμαράς μπήκε ξυρισμένος και βγήκε αξύριστος». Επεσήμανε ακόμα ότι η Ελλάδα έφτασε στα όρια τριτοκοσμικής χώρας και η κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει τα ίδια λάθη, με πολιτικές που οδηγούν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Τόνισε επίσης ότι στόχος της κυβέρνησης και της Τρόικας είναι η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας.

Ο κ. Καμένος επισκέπτεται την Κοζάνη και την Φλώρινα στο πλαίσιο των προσυνεδρίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος στο τέλος Απριλίου. Τον κ. Καμμένο συνοδεύουν η τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή, ο τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, ο διευθυντής του γραφείου του κόμματος στη Βουλή Γιάννης Γιαννέλης και η πρόεδρος της Νεολαίας του Μανταλένα Παπαδοπούλου.

ΕΡΑ Κοζάνης – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου
Από το Blogger.