Header Ads

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης για την «Πτολεμαΐδα 5»

«Η νεολαία ανεξαρτήτων ελλήνων π.ε. Κοζάνης χαιρετίζει την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. Α.Ε. πού πάρθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2013 και αποφάσισε την συμβολαιοποίηση της νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας λιγνιτικής μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ V.

Η υπογραφή σύμβασης των ανάδοχων εταιρειών θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου του 2013,σε εκδήλωση στο Λ.Κ.Δ.Μ. στον χώρο του σημερινού Α.Η.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Είναι σαφές ότι μία υπερσύγχρονη μονάδα νέας τεχνολογίας ήταν αναγκαία για την περιοχή μας,διότι ενισχύει εδώ και πολλές δεκαετίες την Εθνική και τοπική οικονομία.

Η κατασκευή της νέας μονάδας θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας στην περιοχή μας,τόσο στο διάστημα κατασκευής της,όσο και στην λειτουργία της έπειτα, όπου μαστίζεται από την ανεργία ειδικά στους νέους ανθρώπους.

Ωστόσο δεν εφησυχαζόμαστε καθώς θεωρούμε την άμεση πρόσληψη τακτικού προσωπικού αναγκαία,διότι λόγο των πολλών συνταξιοδοτήσεων τα τελευταία χρόνια καί την μή αναπλήρωση των εργαζόμενων χάνεται η τεχνογνωσία,και επίσης οι εργαζόμενοι στούς σταθμούς παραγωγής και τα ορυχεία λειτουργούν στα όρια αντοχή τούς.»

Νεολαία Ανέξ.Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης
Από το Blogger.