Header Ads

Ο θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ΑΤΡ Finals σε φωτογραφίες

Χαρά, ένταση, συγκίνηση, δικαίωση... απ′ όλα είχαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την τεράστια επιτυχία του στον τελικό των ATP Finals στο Λονδίνο, όπου επικράτησε του Αυστριακού Ντόμινικ Τίμ.

Οι πανηγυρισμοί του Ελληνα πρωταθλητή είχαν άρωμα...Τσάμπιονς Λιγκ, με πυροτεχνήματα, ομαδικές φωτογραφίες και ένα τεράστιο χαμόγελο, μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Δίκαια και πανάξια...Μπράβο Στέφανε!

Η αξέχαστη στιγμή της απονομής στην αρένα Ο2 του ΛονδίνουΗ αξέχαστη στιγμή της απονομής στην αρένα Ο2 του ΛονδίνουΤο πάθος ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του Στέφανου...Ηταν η μεγάλη διαφορά που τον οδήγησε στην κορυφήΕυτυχισμένος ανάμεσα στα ball boys...τους πιτσιρικάδες που τον βλέπουν ως το απόλυτο ίνδαλμα.Εδωσε τα πάντα και δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο...Για να χαμογελάσει πλατιά στο τέλος. Πανάξια και με την αναγνώριση όλων των αντιπάλων του.Για να χαμογελάσει πλατιά στο τέλος. Πανάξια και με την αναγνώριση όλων των αντιπάλων του.Η αξία των ηττημένων «μιλάει» για του επιτεύγματος από τον Στέφανο Τσιτσιπά.Αλλη μία εικόνα με τους πιτσιρικάδες, που τον λατρεύουν - και εκτός συνόρων.Κάτι σαν συρτάκι...Όταν πετυχαίνει κάποιος το αδιανόητο......χρειάζεται χρόνος για να το συνειδητοποιήσει.Σήκωσε την Ελλάδα ψηλότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.Ο τελικός μολις τελείωσε - το πανηγυρι αρχίζει!Μπράβο Στέφανε. Τίποτα άλλο!Μπράβο Στέφανε. Τίποτα άλλο!
Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.