Header Ads

Νέο design και φιλοσοφία για το Ladylike.gr - Η γυναίκα σήμερα

Το Ladylike.gr μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια, προχώρησε σε ένα καθολικό redesign και επαναλανσάρεται με ανανεωμένο περιεχόμενο και νέα φιλοσοφία. Το development του project ανέλαβε η εταιρία BeatTheWhites σε συνεργασία την 24MEDIA η οποία έχει διαμορφώσει και σχεδιάσει ένα συγκεκριμένο στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξη women content σε web, mobile και social περιβάλλον.

Με κεντρικό μήνυμα “Η γυναίκα σήμερα” το Ladylike.gr αφορά τη σημερινή multitasking, πολύπλευρη γυναίκα και όλα όσα την απασχολούν. Τη γυναίκα εργαζόμενη, μητέρα, σύντροφο, φίλη, που διεκδικεί τα δικαιώματα και τη φωνή της, φροντίζει τον εαυτό της, έχει ενδιαφέροντα, ανοιχτή σκέψη και θέλει να μαθαίνει. Και κυρίως νιώθει καλά  με τον εαυτό της. 

Οι αναγνώστριες του Ladylike.gr θα βρίσκουν καθημερινά πρωτογενές περιεχόμενο, θέματα που αφορούν φαινόμενα των καιρών (όπως το body positivity, το ageism, τα δικαιώματα των γυναικών στη δουλειά τους, την αυτοδιάθεση και τη σεξουαλική ελευθερία), σχολιασμό και κάλυψη της επικαιρότητας μέσα από opinions, συνεντεύξεις, success stories, νέες στήλες για μόδα και ομορφιά, διατροφή και fitness, έξοδο, ταξίδι, entertainment και deco, καθώς και χρήσιμα άρθρα για μητρότητα, καριέρα, υγεία και ψυχολογία. 

Έχουν προστεθεί blogs και συνεργασίες με experts, όπως οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Madame Ginger (food), Δήμητρα Ζαχοπούλου (fitness), Έφη Καρύδη (style), Βιβή Αγγελάκη (beauty) και η διευθύντρια Lifestyle Content της 24 MEDIA, Μίνα Μπιράκου. 

Το ανανεωμένο Ladylike.gr είναι ένα αληθινά σύγχρονο, γυναικείο site με έμφαση στα καλογραμμένα, με άποψη κείμενα, στην εικόνα και τα rich media. Ένα premium site για τη σύγχρονη αναγνώστρια και ένα σημείο συνάντησης για τη σημερινή γυναίκα.

Ladylike.gr, η γυναίκα σήμερα.

 

Sponsored Content / HuffPost Greece
Από το Blogger.