Header Ads

Θέσεις εργασίας στον δήμο Μυκόνου

Θέσεις εργασίας στον δήμο Μυκόνου

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Μυκόνου που εδρεύει στη νήσο Μύκονο του Νομού Κυκλάδων.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παραλία Μυκόνου, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψιν κου Ε. Καντεράκη ή Μ. Μπουγιούρη (τηλ. επικοινωνίας: 22893-60124, 60118).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), ήτοι από 08/11/2019 έως 17/11/2019.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυκόνου, στο Διαύγεια και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.