Header Ads

Η υποχώρηση που έκανε ένας γαμπρός ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη για τη νύφη

Μια τεράστια υποχώρηση για τον ίδιο αποφάσισε να κάνει ένας γαμπρός την ημέρα του γάμου του.

Αν και ο ίδιος δεν ήταν μεγάλος φαν των κατοικίδιων, αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στην αγαπημένη του που λάτρευε τις γάτες. Της χάρισε στον γάμο ένα γατάκι που είχε βρει εγκαταλελειμμένο. 

Η νύφη Κάιλι Σμιντ Μέθανι ήταν ενθουσιασμένη που θα έμενε μαζί με τον σύζυγό της Όριον Μέθανι, στο Μπρίτζπορτ, στη Δυτική Βιρτζίνια. Στεναχωριόταν όμως που έπρεπε να αφήσει την γάτα της στο σπίτι των γονιών της. Είχε πει στον σύζυγό της ότι ήθελε να υιοθετήσουν μια γάτα και οι ίδιοι, αλλά εκείνος δεν ήταν θετικός στην ιδέα να έχουν κατοικίδιο. 

«Ο Όριον αγαπάει τα ζώα και έχει μεγαλώσει σε φάρμες που είχαν άλογα και κότες», είπε η νύφη στη HuffPost. «Είχαμε συζητήσει να φτιάξουμε μια δική μας φάρμα με ζώα κάποια μέρα, αλλά ήταν διστακτικός στο να έχουμε ζώα μέσα στο σπίτι. Εγώ, από την άλλη, είχα πάντα γάτες μέσα στο σπίτι μου». 

Λίγο πριν τον γάμο, ο γείτονας του Μέθανι βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο γατάκι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο κοντά στο σπίτι τους. Ο γείτονας δεν μπορούσε να κρατήσει το γατάκι, έτσι ο Μέθανι το υιοθέτησε. Χωρίς όμως να το αποκαλύψει στην μέλλουσα σύζυγό του. 

Κατά την τελετή,  ο γαμπρός αποκάλυψε την έκπληξή του στην νύφη. Τις φωτογραφίες τράβηξε η Μέγκαν Ο’Ντελ από το Wild and Wonderful Photography

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι όντως κρατούσε ένα γατάκι και ότι ήταν δικό μας», λέει η νύφη. . 

«Το γεγονός ότι ο Όριον ήταν διατεθειμένος να βρει από την άνεσή του για να με κάνει ευτυχισμένη δείχνει πόσο στοργικός είναι». 

Λίγο πριν τον γάμο, Ο Μέθανι ρώτησε την αρραβωνιαστικιά του πως θα ονόμαζε την επόμενη γάτα της -υποθετικά πάντα. Εκείνη του είπε ότι η πρώτη επιλογή της θα ήταν Κλόε. Έτσι, ο Μέθανι είχε είδη ετοιμάσει ένα κολάρο για το νέο μέλος της οικογένειας, με χαραγμένο το όνομα Κλόε. 

Από τον γάμο και μετά, η Κλόε έχει βρει το νέο της σπίτι στην Κάιλι και τον Όριον. Και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, όλοι τους τα πάνε περίφημα. 

Και όπως αποδείχθηκε, τελικά ο Όριον έγινε μεγάλος φαν των κατοικίδιων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο. 

Kelsey Borresen
Από το Blogger.