Header Ads

Μεγάλη επιχείρηση στη δομή Διαβατών: 70 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία αρχείου.

Συνολικά 70 προσαγωγές πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Η εντολή για την επιχείρηση δόθηκε με αφορμή την άγρια συμπλοκή που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων «Αναγνωστοπούλου». Τα επεισόδια ήταν μεγάλης έκτασης, με αποτέλεσμα να τραυματιστόυν τέσσερα άτομα.

Το πρωί οι αστυνομικοί προσήγαγαν 70 άτομα, για να διαπιστωθεί από τις Αρχές εάν διαθέτουν ή όχι τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι κάποιοι από τους προσαχθέντες συμμετείχαν στο αιματηρό χθεσινό επεισόδιο. Έτσι, αναμένεται εάν προκύψουν στοιχεία σε βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία και να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή συμπλοκή έγινε μετά από προσωπικές διαφορές ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών. Ακολούθησε συμπλοκή με αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα από το Αφγανιστάν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.