Header Ads

ΑΣΕΠ: Μπαράζ προλήψεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας - Αιτήσεις για 292 θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Το Dikaiologitika News, παρουσιάζει αναλυτικό οδηγό με τις προσλήψεις σε μεγάλα νοσοκομεία όλης της χώρας. Θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ. Πατώντας τα λινκ μπορείτε να δείτε τα δικαιολογητικά της κάθε προκήρυξης.

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο γενικό νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα (80) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ΛΑΪΚΟ , που εδρεύει στην Αθήνα του Ν. Αττικής.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: 23 θέσεις εργασίας στο νοσοκομείο Θήβας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (23) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας, που εδρεύει στην Θήβα Ν. Βοιωτίας, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις από σήμερα για 156 προσλήψεις στο νοσοκομείο Ηρακλείου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,συνολικά εκατό πενήντα έξι (156) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας, εστίασης και σίτισης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου που εδρεύει στις Βούτες του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα του εξής,ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α),με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

33 θέσεις εργασίας στο Ογκολογικό νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα τριών (33) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» που εδρεύει στη Νέα Κηφισιά Νομού Αττικής.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.