Header Ads

Καταγγελία για απολύσεις εργαζομένων από σούπερ – μάρκετ

Το Σωματείο καταγγέλλει την προκλητική απόλυση που έγινε σε συναδέλφους εργαζόμενους της πρώην επιχείρησης ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ. Μάλιστα απολύθηκε και η αντιπρόεδρος του Σωματείου που διακρινόταν για την συνδικαλιστική της δράση..


Η επιχείρηση έκλεισε το κατάστημα επί της Παύλου Μελά, κατεβάζοντας τα ρολά και αφήνοντας στον δρόμο επτά εργαζόμενους. Παρά την υψηλή κερδοφορία που αποδεδειγμένα είχε πήρε μέτρα που χειροτέρευσαν ακόμα περισσότερο την θέση των εργαζόμενων, σε μαζικές απολύσεις, σε εντατικοποίηση της δουλειάς. Ανοίγει τον χορό σε ένα χωρίς όρια ανταγωνισμό που δεν θα έχει τελειωμό με κύρια θύματα τους εργαζόμενους και τα δικαιώματα τους.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία, όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο να πάρουν πρωτοβουλίες, να καταδικάσουν αυτή την τακτική γιατί πιστεύουμε ότι οι απολύσεις δε θα σταματήσουν.

Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων εργαζομένων, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και συμπάσχουμε μαζί τους. Είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από τους εργαζόμενους και να αγωνιστούμε μαζί τους μέχρι την τελική τους δικαίωση.

ΤΟ Δ.Σ.

ΣωματείοΥπαλλήλωνΕμπορίουΤροφίμων

καιΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΚοζάνηςΔήμων

καιΚοινοτήτωνΝομούΚοζάνης
Από το Blogger.