Header Ads

Γιατί καταγγέλλει ο Σπάρτακος την κυβέρνηση

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ


Με το απαράδεκτο και λίαν προκλητικό πρόσχημα ότι «τα νομοσχέδια που έχει προγραμματιστεί να συζητηθούν, δεν είναι απαραίτητο να περάσουν και από την Ολομέλεια του κοινοβουλίου», θυροκολλήθηκε στη Βουλή (το βράδυ της Τετάρτης 4/6/2014) το Προεδρικό Διάταγμα για την κήρυξη της λήξης των εργασιών της Β΄ Συνόδου της ΙΕ Βουλευτικής Περιόδου και σύμφωνα με το διάταγμα, η έναρξη των θερινών τμημάτων θα γίνει στις 16 Ιουνίου.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλει σαφώς και κατηγορηματικώς την απαράδεκτη απόφαση για το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τους κινδύνους που ελλοχεύουν από μία τέτοια κατάσταση.
Την ώρα που η «Μικρή ΔΕΗ» βρίσκεται στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής και αναμένεται το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την ψήφισή του Σχεδίου Νόμου, επιλέγουν να δώσουν μπόνους και να παρατείνουν τις καλοκαιρινές διακοπές της Ολομέλειας δημιουργώντας τον κίνδυνο να περάσει από θερινό τμήμα το Μέγα θέμα της «Μικρής ΔΕΗ».
Είναι εξωφρενικό, για ένα θέμα που αφορά το σύνολο του Ελληνικού Έθνους και το σύνολο των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, να δημιουργούν τον κίνδυνο και τις «ιδανικές προϋποθέσεις» να περάσει από θερινό τμήμα της Βουλής.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θεωρεί απαράδεκτη την ενέργεια τούτη και θα είναι σε επιφυλακή έτσι ώστε να αποτρέψει κάθε πρόθεση που θέλει το κρίσιμο θέμα της «Μικρής ΔΕΗ», να συζητείται σε θερινό τμήμα. Σε μία τέτοια περίπτωση θα αντιμετωπίσουν όχι μόνο την κατακραυγή μας αλλά και την έσχατη έκφραση της δυναμικής αντίστασής μας.
Την ίδια ώρα, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα παρακολουθεί την κατανομή των Βουλευτών στα θερινά τμήματα προσδίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και ενδιαφέρον στους ορισμούς των εκ της περιοχής προερχόμενων Βουλευτών.
Από το Blogger.