Header Ads

Συνάντηση της Ευγενίας Ουζουνίδου με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ρ. Σπυρόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ε. Ουζουνίδου, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε σχέση με τον ασφαλιστικό Οργανισμό.



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η Διοίκηση του ΙΚΑ οφείλει, επιτέλους να πάρει μέτρα, ώστε να σταματήσει η μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στην εξέταση των πολιτών στα ΚΕΠΑ. Επιπλέον, επισήμανε τις δυσκολίες πρόσβασης στα κτίρια του ΙΚΑ που αντιμετωπίζουν τα ΑμΕΑ, οι ηλικιωμένοι και γενικώς τα παρεμποδιζόμενα άτομα στην Περιφερειακή Ενότητα.

Η Ε. Ουζουνίδου υπογράμμισε την ανάγκη το ΙΚΑ να θέσει ως προτεραιότητα την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και της ανασφάλιστης και μαύρης εργασίας που οργιάζει στην περιοχή, καθώς και τη δίκαιη ρύθμιση των οφειλών των μικρομεσαίων οικογενειακών επιχειρήσεων.

Ο κ. Ρ. Σπυρόπουλος επιφυλάχθηκε να ελέγξει άμεσα τη ροή κίνησης των επιτροπών ΚΕΠΑ Κοζάνης και δεσμεύτηκε σε περίπτωση που υπάρχουν καθυστερήσεις, να μπουν κι επιπλέον επιτροπές. Επίσης, δεσμεύτηκε να ελέγξει τις περιπτώσεις των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις.

Τέλος, οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα συνάντηση.
Από το Blogger.